Ardell Makeup Tutorial

TUTORIAL: Dramatic Eye Makeup Tutorial

Se när Julia skapar en dramatisk ögonmakeup med produkter från Ardell Beauty!

 

 

Fyll i ögonbrynen med Ardell Brow Pomade med hjälp av en snedställd borste. Julia använder nyansen Dark Brown.

För att ögonmakeupen ska hålla så länge som möjligt grundar du med en primer på ögonlocket. Julia använder In Her Eye Primer - Shimmer.

Applicera en av de ljusa nyanserna i Pro Eyeshadow Palette Shimmer över hela ögonlocket. Applicera därefter en mörkare skugga i den yttre ögonvrån med en platt borste. Lägg en bronsfärgad skugga i mitten av ögonlocket och blenda ut. För att öppna upp blicken lägger du sedan den ljusaste skuggan i den inre ögonvrån. 

Markera ögonen med Lash Boostier Liquid Eyeliner och måla en dramatisk eyeliner från den inre ögonvrån och ut med en lång vinge. Måla sedan de övre och undre ögonfransarna med Whispies Fiber Building Mascara.

Applicera lösögonfransarna Demi Whispies. Dessa har ett osynligt lätt fransband som förbinder stråna vilket gör dem väldigt bekväma att bära, och lätta att applicera. 

Looken kompletteras med ett matt läppstift i en matchande färg. Matte Whipped Lipstick i nyansen Nude Photo har en superlätt vispad cremeformula som smälter till en mjuk matt finish, utan att torka ut läpparna. 

 

 

 

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.