Martine Lunde Ardell

TUTORIAL: Applying False Lashes with Ardell

Ett par snygga lösögonfransar är det ultimata sättet att lyfta din look och addera det där lilla extra till din makeup. Martine visar hur hon enkelt applicerar sina favoritfransar Studio Effects Demi Whispies från Ardell!


Börja med att mäta fransraden mot ditt öga. Klipp eventuellt till lösögonfransen så längden på fransraden passar perfekt mot ditt öga. Är fransraden för lång blir resultatet onaturligt och det kan kännas obekvämt att bära fransarna. Ett bra knep för att dölja kanten på lösögonfransarna är att först måla eyeliner längs med övre fransraden.

Applicera sedan lösögonfranslim längs med kanten på lösögonfransarna. Applicera gärna lite extra lim i hörnen på fransraden, då det är där limmet brukar kunna släppa under dagen. Vänta sedan ca 15 sekunder innan du fäster fransarna vid ögat så limmet inte är för rinnigt, då det kan försvåra appliceringen.

Håll lösögonfransen med en pincett och tryck den försiktigt mot ditt ögonlock, närmast din egen övre ögonfransrad. Enklast är att först se till att mitten av lösögonfransraden fäster, och sedan justera inre och yttre kanten med hjälp av pincetten. För ett naturligt resultat ska fransraden på lösögonfransen fästas så nära dina egna ögonfransar som möjligt.
När limmet har torkat är det dags att kamouflera lösögonfransarna så de ser så naturliga ut som möjligt. Du hade ju målat en linje med eyeliner innan du applicerade fransarna, eller hur? Fyll i den här linjen igen och måla över kanten på lösögonfransarna, så syns inte limmet. Eyeliner mattar ofta ner den glansiga ytan på kanten på lösögonfransarna, och ger ett mer naturligt intryck.

Måla sedan mascara för en mjuk övergång mellan dina egna fransar och lösögonfransarna.

Klart!

 

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.