Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tutorial: Golden Bronze Makeup with The Balm

 

TUTORIAL: GOLDEN BRONZE MAKEUP WITH THE BALM 

En skimrande, guldig makeup är en perfekt partylook som alltid känns aktuell. Ida visar hur hon skapar en snygg, bronsad sotning.

 

  

Börja med att applicera nyansen ’Seductive’ i paletten Nude’Tude över hela ögonlocket. Applicera sedan nyansen ’Sultry’ i globlinjen. Följ upp med nyansen ’Sophisticated’ som du applicerar längst ut i globlinjen samt längs med den undre fransraden för en sotig effekt. Därefter applicerar du nyansen ’Snobby’ i den inre ögonvrån för att öppna upp blicken.

Måla den flytande eyelinern Schving Black Liquid längs med den övre franskanten och avsluta med en liten vinge längst ut vid den yttre ögonvrån. Skapa långa, svarta fransar genom att måla två lager av Mad Lash Black Mascara på de övre och nedre ögonfransarna.

Applicera det matta solpudret Bahama Mama Bronzer över ansiktet för ett solkysst glow. Bahama Mama ger din hy en vacker och naturlig lyster samtidigt som den ger en mjuk, silkeslen känsla.

Skapa en vacker lyster genom att svepa Mary-Lou Manizer över kindbenens högsta punkter.
 
Pricken över i:et är ett matt, flytande läppstift som håller hela dagen. Ida använder Meet Matte Hughes Mini Liquid Lipsticks i nyansen Charming.

 

 

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019