Invisibobble

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 7 betyg
0
0
1
2
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Favoritsnoddar

  Blir aldrig slitna, är skonsamma för håret och lämnar inget märke efter sig när du släpper ut håret.
  3 gillar
 • för 8 månader sedan

  Inte till 100% så bra som alla säger men ändå bra

  Väldigt skönt material som inte sliter på håret, trasslar inte till det vilket är jättebra!
  Dock lämnar det visst märken när man tar ut tofsen. Jag misstänker att det beror på att jag har EXTREMT tjockt hår, mycket tjockare än genomsnittet, eftersom jag alltid måste vira ett extra varv för att den verkligen ska hålla emot allt hår. Jag får även huvudvärk av att ha håret uppsatt precis som med andra tofsar. Troligtvis funkar det bättre för personer med tunnare hår.
  Rekommenderar starkt produkten ändå eftersom jag haft mina i snart 2 år och dom går aldrig sönder. Mer hållbart och skonsammare mot håret än vanliga tofsar.
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Frälst

  Kommer aldrig mer använda någon annan sort än dessa! Älskar dem!
  Sköna, säkra, snygga att ha på armen och de minskar håravfall.
  Ett stort plus är att även ifall snodden töjer sig, så återgår den till originalform efter en liten stund (jämfört med ”vanliga” toffsar som man får slänga när de töjer).

  Sedan kan man tro att det är omöjligt att tappa bort dessa (relativt stora) snoddar jämfört med ”vanliga”, men oj vad fel man kan ha. Håll koll på dem, annars blir det dyrt!
  2 gillar
 • för 27 månader sedan

  Bästa snoddarna

  Dom här snoddarna är superbra. Håller håret på plats men sliter inte och ser bra ut.
  1 gillar

Invisibobble
Original
To Be Or Nude To Be

7 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Original: Frisyrer du alltid velat - med en hög komfort för varje dag. invisibobble® updos tillfredsställa alla håriga önskningar! Enbart med hjälp av invisibobble®, moderna och snygga frisyrer för alla tillfällen kan vara lätt och snabbt gjort - inget behov av hårspännen eller hårnålar!

Invisibobble har flere fördelar jämfört med vanliga hårband:
 • Invisibobble behandlar håret ömt
 • Hindrar avtryck i håret
 • Minskar huvudvärk
 • Passar alla
 • Fungerar också som accessoar
 • Blir ej våt, eller lös och är lätt att ta loss
Undviker avtryck i håret:
Att få avtryck och försvinna från håret kräver inte magi – det möjliggör invisibobbles speciella utformning som påmineer om gammaldags telefontråd. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det riktas inte endast mot de yttersta våningen av håret. På detta sätt är trycket, som riktar sig mot endast ett hårstrå, betydligt mindre än vad vanliga hårband orsakar och samtidigt undviks betydliga avtryck av hårbandet i håret. Det bildade trycket möjliggör att håret fästs kraftigt utan att vara för spänd och ger samtidigt mer utrymme för enskilda hårstrån än ett vanligt hårband.

Minskar huvudvärk:
Huvudvärk, som beror på att håret varit fastspänt, är väldigt vanligt. Formateringen av invisibobble möjliggör att håret fästs ordentligt, utan att dra i enskilda hårstrån och den spänner inte till hårbottnet.

Ömhet:
Invisibobble är mest känd för att vara öm för håret. Dom innehåller inga metaller eller anknytningspunkter, som andra hårband gör och varav sliter på håret. Invisibobblen är jämna i överlag och dom trasslar sig inte i håret och sliter inte hårytan.

Passar alla hårtyper:
Invisibobblen passar helt enkelt alla hårtyper! Det har ingen skillnad är ditt hår lockigt, rakt, tjockt eller tunt – invisibobble fungerar alltid!

Motstår vatten:
Invisibobble är en stilig accessoar som passar in i många situationer och speciellt inför sport och till stranden. Den blir inte våt eller lös och den är lätt att ta loss.

Köps ofta tillsammans

78:-
147:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019