Invisibobble

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 2 betyg
0
1
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 13 månader sedan

  Ok men ingen hit

  Fint litet hårspänne som inte verkar slita på håret. Sitter inte fast så bra och glider omkring om man fäster det på sidan av huvudet, uppe på huvudet sitter det bättre. Spärren känns opålitlig och jag är hela tiden rädd att det ska gå upp och att jag ska tappa spännet.
  Det är dock ok när jag lyckas få det att sitta utan att glida och att det inte verkar slita på håret. Det är 3 st små spännen i förpackningen och jag kommer inte köpa fler #tävling
  3 gillar

Invisibobble
Waver

2 Betyg
59:-

Fler nyanser

invisibobble WAVER hör till den nya generationen, en multifunktionell hårklämma i unik form och material. Nu finns glittriga WAVERs tillgängliga. Den ovala formen i 3D gör att den inte bara sitter ordentligt fast i håret, utan gör så utan att lämna spår och är mycket bekväm. Precis som alla andra invisibobbles, har WAVER utvecklats utan delar i metall och sitter därför mjukt i håret. Skjutlåstekniken gör WAVER enkel att hantera när den ska öppnas eller stängas. Den är vattenfast, lätt att rengöra och varar länge. Använd WAVER i dina håruppsättningar, precis som du skulle använda en hårklämma eller hårnål.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter