Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

IsaDora Holographic Nails 875 Glowing Beetle

10 Betyg
63:20Ord. pris 79:-

Fler nyanser

IsaDora Holographic Nails är glitterlack med holografisk/3D-effekt. Blandningen av små och stora storlekar av holografiskt glitter skapar en fantastiskt sprakande effekt på naglarna, som gnistrande juveler!IsaDora Holographic Nails kan även användas ovanpå ett färgat nagellack för att skapa ytterligare spännande effekter.Det ger en slät och jämn yta utan ojämnheter. Glittriga nagellack kan vara svåra att ta bort, men oroa dig inte, vi har gjort det superenkelt för dig att ta bort Holographic Nails! Med Peel Off Base kan du dra av nagellacket snabbt och enkelt.

6ml

 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1152-130-0875
3 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 10 betyg
1
2
3
1
3
 • för 8 månader sedan

  Tråkigt ensamt - snyggt med färg under

  Det här nagellacket har lite snålt/glest med glitter så ser väldigt tråkigt ut ensamt tycker jag, men med flera lager ovanpå ett lack med passande färg under blir det riktigt fint!

  Här ser ni nagellacket Ruby Crush ensamt på bild 1 och med ett cerise nagellack (Isadora 277 Pink Cubana) under på bild 2.
  gillar
  • marina
   för 8 månader sedan
   Testa att måla nagellacket först på en billig (ej kommer att användas) makeupsvamp så att överblivet nagellack sugs upp men glittret stannar på ytan. Dutta svampen på nageln för maximalt glitter! 🙌
   gillar
  • hannah solina
   för 8 månader sedan
   Åh justja, det ska jag prova! Tusen tack för att du tipsade om det :D
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Nöjd

  Lätt att applicera och bra resultat på första lagret lack. Jag köpte space jewels och använde ett vanligt svart lack under men tror inte att det behövs för detta lack täcker bra med två lager :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Isadora midnight sky

  Älskar denna serien isadora holographic! Har stardust och nu midnight sky nagellacket och de är otroligt fina och det är mycket glitter i nagellacket både stora och små glitterkorn ! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Pink Diamonds och Disco Ball

  Den rosa var väldigt rosa och fin men den blåa... var inte särskilt blå någonstans. Nästan bara som en sämre, mindre glittrig variant än mina neutrala holografiska nagellack.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Inte värt

  Väldigt lite glitter i lacket, använde en svamp och duttade för att få det täckande, och nu är flaskan typ slut efter en applicering till alla naglarna. Och då använde jag även en färg under så att jag inte skulle behöva dutta på så mycket.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Dåligt lack!

  Jag trodde det skulle vara täckande men det var det långt ifrån. Väldigt besviken på det.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018