3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 13 betyg
1
2
3
3
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Tråkigt ensamt - snyggt med färg under

  Det här nagellacket har lite snålt/glest med glitter så ser väldigt tråkigt ut ensamt tycker jag, men med flera lager ovanpå ett lack med passande färg under blir det riktigt fint!

  Här ser ni nagellacket Ruby Crush ensamt på bild 1 och med ett cerise nagellack (Isadora 277 Pink Cubana) under på bild 2.
  12 gillar
  • för 18 månader sedan
   Åh justja, det ska jag prova! Tusen tack för att du tipsade om det :D
   2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Super

  Jag köpte nyansen STARDUST och jag älskar den. Man kan antingen pensla på ett lager som vanligt och få en liten stjärnhimmel på nageln. Eller så kan man göra som jag brukar med glitterlack och pensla på ett par lager nagellack på en billig sminksvamp och sedan dutta på nageln. Det blir mer intensivt då och ser ut mer som i flaskan!
  #tävling
  1 gillar
  • för 9 månader sedan
   Gilla
 • för 11 månader sedan

  Nöjd

  Lätt att applicera och bra resultat på första lagret lack. Jag köpte space jewels och använde ett vanligt svart lack under men tror inte att det behövs för detta lack täcker bra med två lager :)
  2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Isadora midnight sky

  Älskar denna serien isadora holographic! Har stardust och nu midnight sky nagellacket och de är otroligt fina och det är mycket glitter i nagellacket både stora och små glitterkorn ! #tävling
  7 gillar
 • för 14 månader sedan

  Pink Diamonds och Disco Ball

  Den rosa var väldigt rosa och fin men den blåa... var inte särskilt blå någonstans. Nästan bara som en sämre, mindre glittrig variant än mina neutrala holografiska nagellack.
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Inte värt

  Väldigt lite glitter i lacket, använde en svamp och duttade för att få det täckande, och nu är flaskan typ slut efter en applicering till alla naglarna. Och då använde jag även en färg under så att jag inte skulle behöva dutta på så mycket.
  Gilla

IsaDora
Holographic
Nails 910 Stardust

13 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

IsaDora Holographic Nails är glitterlack med holografisk/3D-effekt. Blandningen av små och stora storlekar av holografiskt glitter skapar en fantastiskt sprakande effekt på naglarna, som gnistrande juveler!IsaDora Holographic Nails kan även användas ovanpå ett färgat nagellack för att skapa ytterligare spännande effekter.Det ger en slät och jämn yta utan ojämnheter. Glittriga nagellack kan vara svåra att ta bort, men oroa dig inte, vi har gjort det superenkelt för dig att ta bort Holographic Nails! Med Peel Off Base kan du dra av nagellacket snabbt och enkelt.

6ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1152-130-0910

Köps ofta tillsammans

114:-
287:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019