Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Isadora Perfect Contour Kajal Black/Brown

17 Betyg
95:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

 • Mjuk, följsam textur
 • Högpigmenterad
 • Sitter extremt länge (14 timmar)
 • Vattenfast
 • Kan användas på vattenlinjen som khol kajal
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1152-186-0076
3 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
454:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
321:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 17 betyg
3
1
5
4
4
 • för 17 månader sedan

  Kanon ..

  Den sitter verkligen jättebra och håller sig där den ska.. inget klet ! Är väldigt krämig och lätt att måla med! Nöjd!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 17 månader sedan

  Snygg svarthet men inte vattenfast!

  Håller inte vad den lovar! Den är väldigt krämig och lite svårmålad pga det . Trots att jag använder primer och en fixeringsspray för smink så kletas kajalen ut.
  Kanske funkar på ung hud men inte när man klivit över 40-strecket...
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Nästan för hållbar

  Effektiv och vattenfast kajal som står emot tårar, svett och vatten nästan lite för bra. Den fastnar i ögonfransarna och de kan klumpa ihop sig. Det behövs sminkborttagning och lite jobb för att få bort allt bara vatten och tvål räcker inte helt. Toppen dock för vintervattniga ögon som smetar ut all annan kajal. Den här sitter hela dagen. Det går att använda på ögonbrynen med men det kan bli lite svart och tjockt med lagret på vissa ställen. Dock sitter den som sagt. Kan tipsa om att vässa den med Isadoras egna vässare som klarar av "plasten" vilket inte andra vässare alltid verkar göra. Den finns säkert att köpa här med och står inte denna rekommendation med i produktbeskrivningen på denna typ av kajaler så rekommenderar jag Lyko att lägga till det då jag sett frågan båded här och i bloggar på nätet. En länk till den vässaren vore bra med.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Torr

  Torr penna som är omöjlig att vässa
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 månader sedan
   Hej Susanne. Det där lät inget bra. Gå gärna in på Mina Sidor / Orderhistorik och registrera en reklamation. På så vis får vi möjlighet att kunna ersätta dig för en eventuellt felaktig produkt. Du klickar på aktuell beställning och fyller i antal samt kommentar om vad som är fel och klickar på Reklamera. Behöver du hjälp så är det bara att du hör av dig till vår kundtjänst.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Deep Grey - sitter som berget!

  Har letat länge efter en bra mörkgrå eyeliner utan metallic-effekt, antingen flytande eller i pennform. Jag har djupt liggande ögon och är van vid att ögonskuggan vandrar runt pga att ögonlocken slår i huden under ögonbrynsbenet. Pga åldern börjar jag även få s k hooded eyes, dvs hängande ögonlock som gör sminkningen ännu svårare. Så jag behöver bra produkter som inte kletar av sig och har äntligen hittat denna!
  Deep Grey är en jättesnygg mörkgrå, matt nyans på mig som är mycket ljus med kall underton. (Svart eyeliner ser billigt ut på mig, jag liksom försvinner i det.)
  Pennan ger ett imponerande resultat även i varmt väder då det mesta smälter på mig trots att jag har torr hy. Denna eyeliner blev en livräddare sommaren 2018 då det var över 30 grader vecka efter vecka.
  För att den ska sitta hela dagen grundar jag hela ögonpartiet upp till brynen med ekologiska Hynt Beautys mineral foundation, följt av deras setting powder Finale. Under ögonen kör jag med Lily Lolos mineral concealer. När jag sedan är klar med eyelinern fixerar jag hela området lätt med Hynts Finale igen. Sedan sitter eyelinern som berget!
  Obs! På bilden är jag i övrigt osminkad, därav den blanka hyn (= min ansiktsolja hade inte riktigt absorberats).

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • ISADORA PERFECT CONTOUR KAJAL

  vässat den några gånger som ni sa man kan göra den sitter bra och allt men svår vässa och kan bli lite vass på trät annars super nöjd men den borde vara enklare när man vässat den än den är ska ej bli vass det är de ända annars använder den varje dag =)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Håller vad den lovar

  Krämig och lättarbetat konsistens. Bra pigment och håller verkligen länge.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019