2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 15 betyg
1
0
1
7
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  burgundy

  En rätt bra mascara med väldigt fin färg. Hade länge letat efter en vinröd mascara som inte var superdyr. Jag är förvånad över att jag faktiskt gillar borsten, genom att justera längden blir det lättare för mig att komma åt alla fransar och separera dem. Nackdelen med den här mascaran är väl att den är lite för torr... Jag skulle nog inte skaffa den i svart, men om man vill ha en mascara i en lite annorlunda färg så är det värt att testa denna :)
  6 gillar
 • för 3 månader sedan

  Hmm

  Jag älskar egentligen denna mascaran, den sperarerar och ger superfin volym.. Men, den smular och det tycker jag inte alls om :/
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 14 månader sedan

  Smidig!

  Har haft denna i både svart och Burgundy, tycker det är roligt att dom testar en annorlunda färg som just Burgundy. Ger ett mjukare resultat men som även ger en kontrast till min ögonfärg. Har den på underfransarna. Sen även att du kan justera borsten, så smidig!
  2 gillar
 • för 18 månader sedan

  Älskar denna mascara

  Har använt den varje dag sedan kah köpte den. Älskar att det är 2 i 1 borste som man kan reglera. Ger fin volym och separerar bra 😍😍😍
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Bra mascara..

  .. med smidig borste som applicerar fint på fransarna.
  1 gillar
 • för 23 månader sedan

  Kanonbra

  Så nöjd med denna mascara täta ögonfransar fastnar bra och kladdar inte. Bra med två olika borstar i med. Har köpt denna tre ggr nu.
  2 gillar

IsaDora
Stretch Lash Mascara Nr 01 Black

15 Betyg
179:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Omvandla dina fransar och gå från volym till extra volymeffekt och definition -enbart genom att vrida på toppen av hatten för att justera borsten till långt eller kort läge.

9ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter