Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 5 betyg
0
0
1
0
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Inget fantastiskt, men rekommenderar ändå!

  Denna gav mig en fin och naturlig färg som inte var orange alls! Sprayet gjorde det hur enkelt som helst, dock sprejade jag väldigt många sprej annars tycker jag att det inte hände så mycket. Jag sov med detta under natten och den färgade faktiskt mina lakan vilket var synd. Den avger den vanliga BUS doften som inte gick bort helt på mig förens jag hade duschat två gånger. Tycker inte färgen håller i mer än 2 dagar. Kan även tycka att färgen inte blir lika stark på sidan av ansiktet men jag tror det beror på att jag sover med den och ligger på sidan.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Skönt att slippa sitt bleka face!

  Den här ger mig en jämn och fräsch ton i ansiktet som inte gör att jag ser onaturlig eller orange ut!
  Lättapplicerad. Jag applicerar med några tryck både över och under smink. Ungefär varannan dag tycker jag räcker för att det ska fortsätta se naturligt ut. Luktar lite BUS men absolut inte lika mycket som den för kroppen. Den har en härlig doft av kokosvatten i början när man sprayar på sig den.
  Definitivt en av de bättre BUS-produkterna som jag köpt flera gånger om.

  #tävling
  1 gillar

James Read
Coconut Tan Mist Face 100 ml

5 Betyg
295:-
Beskrivning
Ingredienser
Coconut Water Tan Mist tar solbrännan till en ny nivå! Berikad med naturligt kokosvatten och fylld med antioxidanter, som återuppbygger fukt, revitaliserar och ger din hud en naturlig, gyllene lyster. Färgen kan byggas upp så att du gradvis uppnår en lyxig gyllene ton dag för dag. Denna närande spray är formulerad med rent kokosvatten som återfuktar och mjukgör huden. Den lätta formulan absorberas in i huden på bara några få sekunder och bevarar fukt, medan essentiella fettsyror från kokosnöt lindrar torra områden på huden och förbättrar hudens textur och färg.

Användning: Coconut Water Tan Mist tar solbrännan till en ny nivå! Berikad med naturligt kokosvatten och fylld med antioxidanter, som återuppbygger fukt, revitaliserar och ger din hud en naturlig, gyllene lyster. Färgen kan byggas upp så att du gradvis uppnår en lyxig gyllene ton dag för dag. Denna närande spray är formulerad med rent kokosvatten som återfuktar och mjukgör huden. Den lätta formulan absorberas in i huden på bara några få sekunder och bevarar fukt, medan essentiella fettsyror från kokosnöt lindrar torra områden på huden och förbättrar hudens textur och färg

100ml
 • Kategori:Kropp
 • Artikelnummer:
  1862-129-0100

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter