John Frieda

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 7 betyg
0
0
0
4
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Jag rekommenderar!

  Jag har ofärgat mellanbrunt hår och jag kan se en spännande effekt efter bara två användningar. Mitt hår är kanske en ton ljusare nu och det fick blonda reflexer. Exakt som jag ville! En liten nackdel är att flaskan kunde vara lite större. Efter två användningar verkar den vara ganska tom.
  Det är också viktigt att komma ihåg att sprejen innehåller väteperoxid så det är bra att göra en längre paus mellan användningarna för att inte förstöra håret.

  LYKO! Kan ni börja placera en lista av ingredienser i beskrivningarna? Det skulle vara mycket hjälpsamt och det skulle bli lättare att handla. Det är bra när konsumenter kan få veta lätt vad de köper.
  7 gillar
 • för 9 månader sedan

  Blir håret gult?

  Finns det risk att håret blir gult av denna och sliter den mycket? 😊
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 9 månader sedan
   Hej Caroline. Risken för att det blir en gul nyans finns alltid när man använder upplysande produkter. Och ja, om du använder den för mycket kan den slita på håret. Så ta gärna en paus mellan gångerna du använder den, så att håret inte slits i onödan.
   2 gillar
 • för 13 månader sedan

  Kan jag färga håret efter användning?

  Hej, jag har använt denna spray under sommaren och vill nu till hösten göra slingor hos frisör. Jag har däremot fått höra av frisör att denna spray fortsätter att bleka håret även om jag slutat använda den och att man därför inte ska färga håret efter användning av denna. Orsaken förklarades vars att det blir en kemisk reaktion och att håret kan gå av. Stämmer detta? Vågar jag färga håret efter att ha användt denna produkt några gånger?
  1 gillar
  • för 13 månader sedan
   Det din frisör säger stämmer. Låt bli!
   2 gillar
 • för 14 månader sedan

  Vad rekommenderar ni gör mig?

  Hej! Jag har ljusbrunt hår och jag vill gärna få det lite ljusare utan att färga det. Så jag tänker att jag kan prova något spray eller shampo som gör det lite ljusare. Kan jag använda den sprayen eller vad rekommenderar ni för mig?:) //Mvh Emilia
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Den här kommer bleka ditt hår, det blir ljusare, det är skonsammare än att bleka håret med stark blekning, men det sliter ändå, i lagom dos ljusar det upp enormt, det blir lite gul-ljuston först dock, man får köra silvershampo för att få bort den :) Beroende på din hårfärg, blir det olika resultat, testa på en slinga först. Den kommer "färga" ditt hår eller snarare "bleka" (innehåller blekningsmedel) Och ibland blir det fel nyans beroende på vad man vill ha. Den kommer ljusa upp men nyansen skulla jag ta reda på vad jag ville ha innan. Brunt till helblond, gå till frisör! :)
   1 gillar
 • för 16 månader sedan

  Tydlig effekt

  Har haft denna sprayen tidigare och sprayat lite då och då i rötterna, särskilt efter sommarsäsongen för att jämna ut färgen. Får snygg och jämnt resultat och ser naturligt ut. Mitt hår är ofärgat, lite smutsblont och sprayen ger en bra ljusnande effekt även utan att jag använder hårfön eller värmeverktyg helt ner i botten. Brukar använda John Friedas Go blonder shampoo och balsam regelbundet och denna sprayen då och då under vinterhalvåret.
  #tävling
  4 gillar
 • för 17 månader sedan

  Färgat hår

  Hej! Undrar ifall man kan använda sprayen på färgat hår?
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Färgat hår går, var försiktig dock.
   Gilla

John Frieda
Sheer Blonde Go Blonder Lightening Spray 100 ml

7 Betyg
129:-
Ljusar upp blont hår med upp till två nyanser.
Den patenterade peroxid uppljusande formulan har nogrant blivit framtagen tillsammans med en blandning av kamomill och citrus, för strålande blonda toner som gradvis ljusas upp efter 3-5 användningar.

Användning:
För bästa resultat, använd på rent handukstorkat hår. För optimalt resultat, använd tillsammans med plattång eller locktång efter föning. Använd endast en gång mellan hårtvättar.

100ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019