Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Joico Blue Paket

1 Betyg
479:-Rek. pris 534:-
Fri frakt, kan skickas omgående
 • Det neutraliserar koppartoner/orangeaktiga toner i blekt naturligt mörkbrunt hår
 • De korrigerande pigmenten håller i många tvättar
 • Ökar glansen och gör håret mindre frissigt

ANVÄNDNING:
När du börjar använda Color Infuse Shampoo & Conditioner duo är det bra om du använder dem varannan gång du schamponerar håret och sedan anpassar användningen därefter. De kan användas dagligen.

Du får bäst resultat om du använder Color Infuse Shampoo och Conditioner tillsammans. Kan även användas tillsammans med JOICO Color Endure. För bruna toner och koppartoner används Color Endure Shampoo tillsammans med Color Infuse Conditioner. För röda toner används Color Infuse Shampoo och Color Endure Conditioner.Om hårfärgen har bleknat låter du Color Infuse Shampoo och Conditioner sitta i i fem minuter vardera. I annat fall räcker det med 2 minuter.

Följ stegen nedan för att reparera porösa toppar:
- Börja med att applicera Color Infuse Shampoo i hårbotten och fortsätt massera in schampot halvvägs ner på längderna. Låt schampot sitta i upp till fem minuter så att färgen kan tränga in maximalt. Låt skummet rinna ner mot de porösa topparna när du sköljer ur schampot.
- Därefter applicerar du tillhörande balsam från halvvägs ner på längderna till topparna och låter det sitta i upp till tre minuter så att färgen kan fästa ordentligt i de porösa topparna.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • för 4 månader sedan

  Luktar gott o gör håret lent

  Brukar annars använda Fudge silver schampo och balsam för det står överallt att det är bäst o tycker att det gör håret kallt I färgen så funkr men det känns också som om det sliter på håret så brukar få ha mycket andra produkter i håret efteråt för att håret inte ska kännas så stelt eller slitet. Detta schampo och balsam luktar jätte gott o till skillnad från Fudge så känns detta snällt mot håret och det blir mjukt och lent efteråt utan andra produkter. Så detta kan man nog använda vid varje tvätt utan att det sliter på håret. Dock bara använt det 1 gång så kan inte säga så mycket angående hur färgen blir för märkte ingen direkt skillnad.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018