Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 3 betyg
0
1
1
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 vecka sedan

  superfin, men försvinner efter 6 dagar -även om man ej tvättar

  jag blekte håret och håret blev vitt på vissa ställen och gulaktigt längre upp vid rötterna. Jag blandade joico titanium med Maria Nila black 2.0, aplicerade det på hela håret och lät de verka i 1h.

  Resultatet blev grå-blå, vilket jag tyckte väldigt mycket om. Valde att endast tvätta håret en gång i veckan för att behålla den fina nyansen.
  Till min förvåning visade det sig att färgen fadade bort en smula för varje dag, trots att jag inte tvättade det alls. Efter ca: 6 dagar hade jag blå-gröna fläckar i håret.

  För att behålla färgen måste man man tyvärr applicera ny färg varje vecka, eller vara vit hårig (som jag är vid topparna) för att det åtminstone ska klara av 3 tvättar.
  #tävling
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Mörkgrått hår

  Hej! Jag är naturligt brun och har på salong blekt ganska mycket slingor samt tonat med önskan om att få en grå färg. Jag tycker färgen blev för stålgrå/blå. Vissa slingor drar nästan mot grönt. Jag har använt Joicos color butter titanium och färgen har grånat något men jag tycker fortfarande att den i partier är för blå. Kan ni rekommendera mig någon färgbomb eller kombination av sådana för att få en färg liknande bilderna?
  3 gillar
 • för 16 månader sedan

  Stark färg

  Om du som jag har blekt håret väldigt ljust ska du nog blanda ut den med balsam. Jag är helt blå i håret nu. //C
  Gilla

Joico
Color Butter
Titanium 177 ml

3 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående
En briljant, ultra-återfuktande hybridprodukt som fräschar upp din nuvarande färg eller för dig som har ljust eller blekt hår och önskar en tillfällig färgförändring. Formulerad med JOICOs toppmoderna teknologi - som inkluderar återställande Arginin och det kraftfulla Bio-Advanced Peptide Complex™ som stärker och reparerar håret – Color Butter är skapad för att sammanföra nöje och mode med seriös vård.

Det finns inga gränser: Förläng livslängden på din kunds hårfärg och/eller ge dem råd om hemmabruksmöjligheterna som varar upp till 10 schamponeringar*.

JOICOs unika pigment i regnbågens färger: GREEN, BLUE, TITANIUM, PURPLE, RED och PINK ger dig obegränsad frihet att fräscha upp din fadade modefärg eller skapa en helt ny! Möjligheterna är oändliga.

Användning:
Applicera med handskar på fuktigt eller torrt hår.
Dela upp håret i sektioner och applicera jämnt på varje sektion.
Låt verka i 5 minuter.
Skölj noga.

177ml

Köps ofta tillsammans

388:-
557:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019