Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 25 månader sedan

  Doftfria produkter

  Hej! Jag arbetar på en vårdcentral och många av mina patienter mår dåligt om vi använder parfymerade produkter. Jag vill ha bra hårvård med så lite doft kvar som möjligt efter någon timme. Kan du rekommendera något värmeskydd innan jag använder plattång? Någon hårspray som ger lite stadga till min page men inte gör det hårt.
  Hur är det med doft efter användning av Joico Copper schampoo? Jag har just färgat mitt hår kopprigt. Innan har jag använt Joicos volymschampo för torrt hår och tyckt om det men vet inte om det är bättre att köpa ett schampo för färgat hår. Jag vill ha volym, hårvård och färg som stannar kvar. Vilket schampo/balsam ska jag kombinera med om jag vill använda copper infusion varannan gång?
  Jag ska köpa Joico colour therapy luster lock (om du inte varnar mig för doften) Använder jag den istället för ett balsam?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 25 månader sedan
   Hej! Cutrin Sensitivie ät en doftfri serie med bra produkter. De har både shampo, hårspray, värmeskydd med mera. Vad gäller de Joico produkterna du frågar om så har alla dessa en ganska starkt doft så jag rekommenderar ej dem.
   1 gillar

Joico
Copper Paket

Bli först med att betygsätta produkten
479:-Rek. pris 534:-
Fri frakt, kan skickas omgående
 • Fräschar upp koppartoner och slingor
 • Pigmenten framhäver nyansen och håller i många tvättar
 • Ger håret mer liv och lyster.

ANVÄNDNING:
När du börjar använda Color Infuse Shampoo & Conditioner duo är det bra om du använder dem varannan gång du schamponerar håret och sedan anpassar användningen därefter. De kan användas dagligen.

Du får bäst resultat om du använder Color Infuse Shampoo och Conditioner tillsammans. Kan även användas tillsammans med JOICO Color Endure. För bruna toner och koppartoner används Color Endure Shampoo tillsammans med Color Infuse Conditioner. För röda toner används Color Infuse Shampoo och Color Endure Conditioner.Om hårfärgen har bleknat låter du Color Infuse Shampoo och Conditioner sitta i i fem minuter vardera. I annat fall räcker det med 2 minuter.

Följ stegen nedan för att reparera porösa toppar:
- Börja med att applicera Color Infuse Shampoo i hårbotten och fortsätt massera in schampot halvvägs ner på längderna. Låt schampot sitta i upp till fem minuter så att färgen kan tränga in maximalt. Låt skummet rinna ner mot de porösa topparna när du sköljer ur schampot.
- Därefter applicerar du tillhörande balsam från halvvägs ner på längderna till topparna och låter det sitta i upp till tre minuter så att färgen kan fästa ordentligt i de porösa topparna.

Köps ofta tillsammans

548:-
707:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019