Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 4 betyg
0
0
1
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  En favorit

  Jag har blont, vågigt hår som är torrt. Jag har många tunna hårstrån med mycket av det. Jag kan ha leave in som är mer som en kräm utan att det tynger ner men det är väldigt olika. På vintern har jag pr lem med kylan och torrheten i luften och mitt hår kan bli frizzigt och platt. Så på vintern vill jag ibland ha en lättare leave-in som inte gör håret ännu plattare. Jag har använt den här ett år ungefär både på sommar och vinter, men även använt andra produkter. Det jag gillar med den här är att mitt hår direkt känns starkare. Nästan dom den får mer struktur. Men det verkar också som det kan bli för mycket av det goda. Om jag använder den här jämnt så verkar håret bli för mycket struktur och nästan lite hårt och på sikt mer torrt. Ändå känns det som om jag använder den då pch då att den återställer håret och det känns starkare, Skulle vara svårt stt vara utan den här.
  6 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Helt OK

  Jag brukar använda den här sprejen i vått och handdukstorkat hår för att stärka håret. Fungerar även lite utredande. Tycker att den är helt ok och en trevlig produkt, men som egentligen inte fyller jättemkt funktion. Nackdel är att sprayfunktionen är ganska kass och den kan spruta åt alla håll å kanter.
  Gilla

Joico
K-pak
Liquid Reconstructor 300 ml

4 Betyg
479:-
Fri frakt, kan skickas omgående

För tunt, kemiskt behandlat hår. Flytande återuppbyggande proteinspray för dagligt bruk. Förstärker hårets elasticitet, styrka och glans. Återupprättar hårets ursprungliga styrka och kondition.

Användning:
Spraya generöst i håret efter att ha använt K-Pak Shampoo och Conditioner. (valfritt) Kamma igenom och låt sitta i innan du applicerar K-Pak Leave-In Protectant följt av K-Pak styling.

Tips:
Använd tillsammans med K-Pak Shampoo och Conditioner för bästa resultat.

300ml

 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  1009-402-0300

Köps ofta tillsammans

738:-
1203:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019