Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

JorgObé The Original Black Peel Off Mask

45 Betyg
248:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den djuprengörande och innovativa The Original Black Peel Off Mask innehåller extraktfrån Dragons Blood, trollhassel och echinacea, som minskar och förebygger orenheter och täppta porer. Innehåll av rengörande svart kaolinlera och ekträkol får masken att binda sigtill pormaskar och döda hudceller som dras av från huden när masken avlägsnas. Allt eftersom masken används, kommer hudens talgproduktion att minska. Inga färgämnen, parabener, mineraliska oljor eller silikoner. Framställd i Danmark.

JorgOb é Peel Off Mask binder effektivt tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter, som försiktigt dras av hudens yta. Masken är 100 % parabenfri och baseras på naturliga ingredienser som rengörande kaolinlera, fuktgivande glycerin och lugnande växtextrakter från Aloe Vera och kamomill:

En tub motsvara ca. 20 behandlingar.

Skakas Om Innan Bruk. Applicera ett täckande lager i T-zonen (näsa, panna och haka) - undvik ögonpartiet och områden med hår. Låt masken verka i 25-30 min. eller till den är helt torr. Dra nu försiktigt av masken. Använd den 1-2 gånger i veckan för bäst resultat, varefter det rekommenderas att avsluta behandlingen med fuktgivande JorgOb é White Tea Balancing Cream.

100ml

Rekomenderad i Elle 2013
Rekomenderad i Femina 2012

"Best New Product" - Grooming Awards 2012

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
407:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
726:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.3

Baserat på 45 betyg
18
12
5
5
5
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Denna mask!!!

  Den har hjälpt min hud något enormt. Den är skonsam och ändå lyckas den rensa i porerna. Magi på tub.
  gillar
  • selma
   för 8 månader sedan
   Obs! Risk för beroende, då man vill se det magiska resultatet igen... och igen... och igen.
   Använt den 4 gånger på två dagar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 14 månader sedan

  Inte imponerad. Tar inte bort orenheter väl!

  Blev lite besviken på denna då jag hade läst mycket bra om den. Ville ge den en chans och se om jag kunde bli av med mina tilltäppta porer. Tog lite tid för den att torka. Sedan kan man inte ha ett tunt lager heller för då blir det svårt att få bort masken. Fick använda varmvatten då jag tyvärr inte kunde dra bort den. Andra gången använde jag ett tjockt lager (slöseri tycker jag) och då gick det lite bättre att få bort den. Men håller den vad den lovar? Nej, tyvärr. Alla orenheter var kvar. .
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  njäe

  den tar bort lite död hud men annars så gör den verkligen inget
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Fungerar

  Den fungerar. Den drar inte med sig alla orenheter på en gång som en mirakelkur men efter flera användningar ser jag en klar förbättring.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Funkar inte

  Huden blir väldigt len efter användning men den får inte med sin några porer eller orenheter. Tycker inte den gör vad som är utlovat i beskrivningen!

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 12 månader sedan

  Njae

  Tror ni själva att vilken som helst mask har förmågan att dra ut porer? Skulle inte tro det. Det enda som funkar är att klämma djupt med fingrarna. T.o.m det kan vara svårt ibland. Finns inte nån som helst bra mask på jorden som kan lyckas dra ut porer, endast bara rengöra ansiktet. Så förvänta er inget :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 13 månader sedan

  JORGOBÉ THE ORIGINAL BLACK PEEL OFF MASK

  Jag tycker om den här produkten. Jag tar ett varmt bad och trycker samtidigt en varm fuktig handduk mot ansiktet. Jag applicerar en riklig mängd så att det enkelt går att dra bort. Jag har fått med pormaskar, men det jag verkligen ser skillnad på är mina finnar. Efter två användningar så var de borta. Jag tror inte att denna mask enbart ”drar bort” pormaskar, utan att den går ned i porerna och ”torkar ur” smutsen ur porerna. Huden känns len, ren och frisk ut efter användning.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018