Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

JorgObé
s Gift Set 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
599:-Rek. pris 694:-

JorgObés hudvårdsset innehåller JorgObés alla tre effektiva produkter samlade i en fin, stilren presentförpackning. Paketet hjälper dig att bli av med fet och problematisk hud och lämnar den ren, mjuk och balanserad på nytt.

Alla tre produkter är danskproducerade och baseras på det bästa och mest effektiva från naturen.
Perfekt som present till någon du tycker om eller bara till dig själv!

 • 1 X JorgObé Refreshing Scrub Mask, 100ml
  Rengör huden på djupet.Tar bort dina pormaskar, döda hudceller och andra orenheter, som försiktigt skrubbas bort från hudens yta. Pormaskar är första stadie till akne. När det bildas bakterier i poren uppstår inflammation och aknen utvecklas. Masken kan även användas som en djuprengörande ansiktsmask, som effektivt tar bort dina orenheter på djupet, bara genom att låta ansiktsmasken sitta på och stelna i ca 10 min.
 • 1 X JorgObé The Original Black Peel Off Mask, 100ml
  Säg adjö till pormaskarMasken rengör porerna på djupet, minskar hudens överskjutande fettproduktion och förebygger nya pormaskar. Den binder sig effektivt till täppta porer, döda hudceller samt andra orenheter, som försiktigt dras av hudens yta när masken avlägsnas. Masken verkar rengörande och lugnande.
 • 1 X JorgObé White Tea Balancing Cream, 50ml
  Gör huden silkeslenProdukten är utvecklad för att reglera din hudtyp, vilket gör att fet hud får minskad fettproduktionen under en viss tid, medan torr hud tillförs mer djupgående fukt. När du har fet hud är det faktiskt ett tecken på att din hud saknar fukt och är i obalans. Detta resulterar i att dina talgkörtlar producerar ännu mera talg (olja) för att därmed kompensera för bristande fukt.
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1460-103-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter