2 användarbilder
Just For Men

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 10 betyg
1
0
1
1
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Rekommenderas

  Fungerar, se mina pics 🤘😎🤘
  9 gillar
 • Kan man använda den på ögonbrynen?

  Hej, har sett andra som tipsar om att det går bra att använda denna på både skägg och ögonbryn, men i produktbeskrivningen står det att man inte bör göra det. Hur tänker ni kring det?
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Tack!
   Gilla
 • Vegansk?

  Är denna produkt vegansk och cruelty free?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Tack Sanie för att du delar med dig av svaret 😀
   1 gillar
 • Hållbarhet

  Är detta permanent färg eller försvinner de efter två tvättar lixom? 😊
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Anna! Den inte permanent utan en toning så att den inte skall ge så synlig utväxt. Den tvättas ut successivt.
   1 gillar
 • Fungerar riktigt bra!

  Jag har rätt så ljusbrunt skägg i normala fall. Låter denna sitta i 3-4 minuter istället för 5 för att få ett naturligt resultat. #tävling
  1 gillar
 • Funkar det på röd skägstrå

  Jag har mestadels svart skägg. Men har strå som är röda. Kan man använda detta för att hela få samma färg på hela skägget?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Nicolai. Denna skall absolut kunna funka. Tänk dock på att skäggfärg ofta inte är "heltäckande", så det är inte omöjligt att du kommer att kunna se lite skiftningar. ...men biter den på grått så skall den bita på rött! 😊👍
   Gilla

Just For Men
Skäggfärg Dark Brown

10 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående
• Lämnar håret med en tjockare och fylligare look
• Eliminerar grått hår på 5 enkla minuter
• Revitaliserar och mjukar upp ditt skägg
• Grå målteknologi för ett naturligt utseende
• Enkel applikation med specialdesignad borste

Produktbeskrivning
Just for Men är en gel som är lätt att applicera genom att borsta in produkten i skägget. Utformad för att penetrera även det grövre ansiktshåret. Varar tills den gråa växer tillbaka, varje nyans matchar samma Just for Men hårfärg. Dessutom får du ut flera applikationer från en enda kartong.

Innehåller ingen skadlig ammoniak. Ett speciellt balsam skyddar håret medan du färgar det. Produkten är ett unikt komplex av vitamin E, protein, kamomill och aloe för tjockare, friskare hår som är lättare att kontrollera.

Obs: Produkten kommer inte med utgångsdatum utan har en PAO (period efter öppning) på 2 månader.

En låda innehåller
1 x Just For Men Mustasch & Beard Coulour

Just For Men - mustasch och skägg
För att få bästa möjliga utseende på din skäggväxt.

Ditt skägg kommer att se tjockare, mer fylligt och välvårdat ut. Denna produkt täcker grått hår vilket förbättrar ditt skäggs utseende.

Mycket lätt att använda: blanda, applicera, vänta några minuter, skölj och tvätta med schampo. Täcker omedelbart de grå stråna och det håller tills det gråa växer tillbaka. Ta bort det gråa på 5 minuter.

Just For Men tar bort det gråa från ditt skägg. Om du tvekar mellan nyanser, välj alltid en nyans som är ljusare än färgen på ditt hår.

Vi tror att män bör ta hand om sin skäggväxt och ansiktsbehåring på samma sätt de tar hand om kroppen. Det är därför Just For Men inte innehåller ammoniak. Tips: Att ta bort det gråa gör att håret i skägget ser tjockare och fylligare ut.

Tillverkad för män och deras skägg
Med mer än 20 års erfarenhet av ansiktshår känner vi väl skägget.
Och vi har ett komplett sortiment med optimala produkter för att bevisa det - för mjuka, hanterbara skägg och en slät hud under.

Dagarna för det vanliga skägget är över. Hos Just For Men vill vi att ditt skägg ska se bättre ut, vi nöjer oss inte med mindre.

Säkerhetsvarning
Användningsinstruktioner: Hårfärgningsämnen kan orsaka allvarliga allergiska reaktioner. Läs och följ instruktionerna. Den här produkten är inte avsedd att användas på personer under 16 år. Tillfälliga "Svart Henna" -tatueringar kan öka din risk för allergi. Färga inte håret om: Du har utslag i ansiktet eller har känslig, irriterad och skadad hårbotten. Du har någonsin upplevt någon reaktion efter att du har färgat håret. Du har upplevt en reaktion på en tillfällig "svart henna" -tatuering tidigare. Undvik ögonkontakt. Skölj omedelbart om produkten kommer i kontakt med ögonen. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Skölj håret väl efter applicering. Använd medföljande handskar. Läs och följ instruktionerna i den bifogade broschyren. Innehåller väteperoxid, resorcinol och fenylendiaminer. Vissa människor kan få en allergisk reaktion mot hårfärgämnen. Kom ihåg att utföra ett 48-timmars hudallergitestet före varje användning även om du tidigare har använt denna eller andra hårfärgningsprodukter. Av denna anledning, köp den här produkten två dagar innan du tänker använda den. I sällsynta fall har användning av hårfärg förknippats med hudavlagring (avpigmentering och fläckar på huden) vilket kan vara tillfälligt eller permanent. Om du märker någon hudavpigmentering eller annan allergisk reaktion som obehag eller svår klåda, avbryt användningen omedelbart. Använd inte den här produkten alls om du har problem med hudavpigmentering, såsom vita fläckar på huden (ett tillstånd som kallas vitiligo) eller om du har en familjehistoria med liknande problem, eftersom en allergisk reaktion kan orsaka tillfällig eller permanent avpigmentering av huden. Endast för extern användning. Förvara utom räckhåll för barn.

Köps ofta tillsammans

198:-
377:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter