Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Karin Herzog E&R Serum 5 15ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Anti-Age serum med Hyaluronic syra, Niacinamide (vitamin B3), Kamomill, Avocado olja, Biotin och Vitamin E som hjälper huden att binda fukt och ger lyster och klarhet.
E&R. "Erase and Raise" eller sudda ut och lyfta är ett revolutionerande serum från Karin Herzog laboratorium. En "Emergency room" eller en akut behandling mot åldrande av huden. Karin Herzog använder hyaluronic syra av högsta kvalitet och med de minsta molekulerna för att lättare gå ner i huden. Detta hög kvalitativa Hyaluronic och Niacinamide serum är som att spruta hyaluronic syra ner i huden för att hjälpa huden att fylla ut i sina egna linjer. Hyaluronic syra kan behålla 10 ggr sin egen vikt av vatten och är viktig för att återfukta huden. Den finns i överflöd i ung hud men hos mogen hud och solskadad hud råder brist, hyaluronic syra är det vanligaste innehållet i sprutor för att motverka rynkor och linjer.Dubbla effekten med att applicera Vita-A-Kombi kräm ovanpå serumet!När E.R. serum appliceras under Vita-A-Kombi krämen pressas hyaluronic syran ner i huden - utan nål! V-A-K- krämen levererar alltid vatten ner i huden och det ger hyaluronic syran möjlighet att binda mer vatten och därmed få mera material för att fylla i rynkor och linjer. Vitamin A i V-A-K- krämen blir aktivt först nere i huden och stimulerar därmed naturlig produktion av kollagen som gör huden fastare och mer elastisk. Tillsatsen av Niacinamide (vitamin B3) i serumet motverkar pigmentfläckar och missfärgningar och ger en fräsch lyster. Serumet innehåller också kamomill som har en lugnande och harmonisk effekt på huden och Vitamin E som motverkar fria radikaler och har en anti-age effekt. Hyaluronic syra och kollagen är nödvändiga för att behålla hudens struktur och elasticitet. Kollagen gör huden fast och Hyaluronic syra ger näring och återfuktar kollagenet. Tillsammans ger produkterna fylligare och fastare hud. Serumet kan användas dagligen och hur ofta man vill - från 25 års ålder.

* Passar alla hudtyper även mycket torr hud, mogen hud, hud med ålderstecken och livlös hud.

Innehåll: 15 ml


Användning: Skaka flaskan innan användning och pumpa fram en liten mängd serum. Applicera på rengjord hud och endast på de områden du vill behandla.Därefter applicera Vita-A-Kombi kräm över hela ansiktet utan att massera. Låt produkten verka någon minut. Därefter kan du om du vill applicera din dagliga make-up som vanligt.Används morgon och kväll.

Tips: Vid torr och mogen hud kan man öka effekten av serumet ännu mer med att applicera Karin Herzog ansiktsolja ovanpå serumet, innan man applicerar Vita-A-Kombi kräm som vanligt ovanpå. Det ger huden ännu mer "byggnadsmaterial" så att den reparerar sig snabbare.
  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1676-123-0015

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018