Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 16 betyg
4
4
3
2
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 2 månader sedan

  Purple rain

  Funkar jättebra som uppfräschning på redan färgat hår.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Purple rain

  Fungera klockrent på både blont och brunt hår, dock mer wow effekt på ljust hår, den som hade brunt hår fick lila/ rosa
  Hade i håret i 30 min 👍❤
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Syntes inte

  Jag har väldigt ljust hår men den ljusblåa "Blue sky" syntes inte alls i håret tyvärr.
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Användnifn

  Vad används denna för? Får man gult hår eller?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 17 månader sedan
   Hej Emelie, det är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat som går ut efter 5-30 tvättar.
   Gilla
 • för 32 månader sedan

  Ger fin färg, men håller inte länge

  Jag använde den här för att fräscha upp mitt redan färgade hår, och det funkade den bra till. Färgen blev klar och fin, men tyvärr höll den dåligt. Redan efter en tvätt började den mattas ur, och efter 3-4 tvättar började det kännas som att det var dags att färga om.
  Gilla

KC Professional
Color Mask Paint Lavender Lavender

16 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser

Color Mask Paint är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat.

Endast fantasin sätter gränserna.

Samlingen har elva nyanser: åtta intensiva chockfärger och tre pasteller. Beroende på mängden av färg och teknik som används kan du producerar en tydlig färgförändring, avant garde effekt eller mild nyansering. Color Mask Paint behåller sin färg mellan 5-30 tvättar beroende på hårets utgångsläge, val av färg, hårets porositet samt nyansen som används.

Hur ska man använda Color Mask Paint?
Tvätta håret. Sprid färgen jämnt i handdukstorkat hår. Kamma håret med bredtandad kam. Verkningstiden är 15-30 minuter beroende på önskat resultat. Efter verkningstiden, skölj håret noggrant med varmt vatten. Om nyansen är mycket skarp eller om mycket färg har använts, schamponera hår en gång. Använd balsam om det behövs.

Obs! Använd arbetshandskar och undvik färg från att sprida på huden. Ta bort smycken och skydda klädesplagg. Använd en mörk handduk.

Hur länge vara Color Mask Paint?
Color Mask Paint behåller sin nyans mellan 5-30 tvättar beroende på färgen och hårets porositet samt nyansen som används. Slutresultatet är mer synligt i ljus än mörkt hår. Håret måste vara uppljusat för att uppnå önskade pastellfärger.

Eftersom tvättning  direkt medför att färg försvinner från hårets yta, kommer nyansen hålla längre om håret tvättas färre gånger och om färgbeverande schampo används. 

Torka håret direkt efter tvätt så att färgpigmenten återansluter sig till håret, vilket medför att nyansen behålls så länge som möjligt. Color Mask Paint mattas av från håret över tiden genom slitage och tvätt, och i viss mån även på grund av solljus. 

Vem är Color Mask Paint designad för?
Color Mask Paint är anpassad för alla, särskilt de med ljusare hår som vill ha fräcka, specialiserade chockfärger som inte kan uppnås med grundläggande hårfärger. När Color Mask färg appliceras på färgat hår tillför den intensitet och glans till den befintliga nyansen eller rent av en helt ny nyans.

Color Mask Paints krämiga sammansättning gör att den kan tillämpas exakt med en kam, så att du kan skapa olika stilar och effekter enkelt och snabbt.

75ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter