Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.3

Baserat på 12 betyg
4
4
1
2
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Syntes inte

  Jag har väldigt ljust hår men den ljusblåa "Blue sky" syntes inte alls i håret tyvärr.
  Gilla
 • Användnifn

  Vad används denna för? Får man gult hår eller?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 11 månader sedan
   Hej Emelie, det är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat som går ut efter 5-30 tvättar.
   Gilla
 • Ger fin färg, men håller inte länge

  Jag använde den här för att fräscha upp mitt redan färgade hår, och det funkade den bra till. Färgen blev klar och fin, men tyvärr höll den dåligt. Redan efter en tvätt började den mattas ur, och efter 3-4 tvättar började det kännas som att det var dags att färga om.
  Gilla
 • funkar ej

  Funkar ej på annat än vitt hår skulle jag tro, funkade helt värdelöst på mitt blonda hår, har blekt det tre gånger, men var väl ändå för mörkt! Ej värd att lägga pengar på
  Gilla
 • Riktigt besviken!

  Måste säga att jag blev duktigt besviken av den här produkten! Har under det året som gått haft paintbox produkter som jag varit toknöjd med men när jag såg denna tänkte jag att jag kanske kunde komma bort från den lite lila skiftningen jag fått av den jag haft tidigare. Idag testade jag denna och den är inte värd pengarna någonstans... Resultatet blev så dåligt och otäckande (ungefär som efter 30 tvättar utav paintbox färg) så jag sorgligt nog blir tvungen att färga om håret direkt med paintbox igen. Denna är inget jag rekommenderar, riktigt kass helt enkalt...
  Gilla
  • för 20 månader sedan
   Jag blev glatt överraskad! Var lite för gul efter att jag försökt fräscha upp en tidigare slingning. Använt Revlons färgbomb innan å inget hände. Men med denna, lavendel colour mask försvann allt det gula direkt!!!👍🏻👍🏻
   Gilla

KC Professional
Color Mask Paint Lavender

12 Betyg
129:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Color Mask Paint är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat.

Endast fantasin sätter gränserna.

Samlingen har elva nyanser: åtta intensiva chockfärger och tre pasteller. Beroende på mängden av färg och teknik som används kan du producerar en tydlig färgförändring, avant garde effekt eller mild nyansering. Color Mask Paint behåller sin färg mellan 5-30 tvättar beroende på hårets utgångsläge, val av färg, hårets porositet samt nyansen som används.

Hur ska man använda Color Mask Paint?
Tvätta håret. Sprid färgen jämnt i handdukstorkat hår. Kamma håret med bredtandad kam. Verkningstiden är 15-30 minuter beroende på önskat resultat. Efter verkningstiden, skölj håret noggrant med varmt vatten. Om nyansen är mycket skarp eller om mycket färg har använts, schamponera hår en gång. Använd balsam om det behövs.

Obs! Använd arbetshandskar och undvik färg från att sprida på huden. Ta bort smycken och skydda klädesplagg. Använd en mörk handduk.

Hur länge vara Color Mask Paint?
Color Mask Paint behåller sin nyans mellan 5-30 tvättar beroende på färgen och hårets porositet samt nyansen som används. Slutresultatet är mer synligt i ljus än mörkt hår. Håret måste vara uppljusat för att uppnå önskade pastellfärger.

Eftersom tvättning  direkt medför att färg försvinner från hårets yta, kommer nyansen hålla längre om håret tvättas färre gånger och om färgbeverande schampo används. 

Torka håret direkt efter tvätt så att färgpigmenten återansluter sig till håret, vilket medför att nyansen behålls så länge som möjligt. Color Mask Paint mattas av från håret över tiden genom slitage och tvätt, och i viss mån även på grund av solljus. 

Vem är Color Mask Paint designad för?
Color Mask Paint är anpassad för alla, särskilt de med ljusare hår som vill ha fräcka, specialiserade chockfärger som inte kan uppnås med grundläggande hårfärger. När Color Mask färg appliceras på färgat hår tillför den intensitet och glans till den befintliga nyansen eller rent av en helt ny nyans.

Color Mask Paints krämiga sammansättning gör att den kan tillämpas exakt med en kam, så att du kan skapa olika stilar och effekter enkelt och snabbt.

75ml

Köps ofta tillsammans

248:-
492:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019