Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

KC Professional Color Mask Paint Pinkadelic

11 Betyg
129:-Rek. pris 149:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Mask Paint är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat.

Endast fantasin sätter gränserna.

Samlingen har elva nyanser: åtta intensiva chockfärger och tre pasteller. Beroende på mängden av färg och teknik som används kan du producerar en tydlig färgförändring, avant garde effekt eller mild nyansering. Color Mask Paint behåller sin färg mellan 5-30 tvättar beroende på hårets utgångsläge, val av färg, hårets porositet samt nyansen som används.

Hur ska man använda Color Mask Paint?
Tvätta håret. Sprid färgen jämnt i handdukstorkat hår. Kamma håret med bredtandad kam. Verkningstiden är 15-30 minuter beroende på önskat resultat. Efter verkningstiden, skölj håret noggrant med varmt vatten. Om nyansen är mycket skarp eller om mycket färg har använts, schamponera hår en gång. Använd balsam om det behövs.

Obs! Använd arbetshandskar och undvik färg från att sprida på huden. Ta bort smycken och skydda klädesplagg. Använd en mörk handduk.

Hur länge vara Color Mask Paint?
Color Mask Paint behåller sin nyans mellan 5-30 tvättar beroende på färgen och hårets porositet samt nyansen som används. Slutresultatet är mer synligt i ljus än mörkt hår. Håret måste vara uppljusat för att uppnå önskade pastellfärger.

Eftersom tvättning  direkt medför att färg försvinner från hårets yta, kommer nyansen hålla längre om håret tvättas färre gånger och om färgbeverande schampo används. 

Torka håret direkt efter tvätt så att färgpigmenten återansluter sig till håret, vilket medför att nyansen behålls så länge som möjligt. Color Mask Paint mattas av från håret över tiden genom slitage och tvätt, och i viss mån även på grund av solljus. 

Vem är Color Mask Paint designad för?
Color Mask Paint är anpassad för alla, särskilt de med ljusare hår som vill ha fräcka, specialiserade chockfärger som inte kan uppnås med grundläggande hårfärger. När Color Mask färg appliceras på färgat hår tillför den intensitet och glans till den befintliga nyansen eller rent av en helt ny nyans.

Color Mask Paints krämiga sammansättning gör att den kan tillämpas exakt med en kam, så att du kan skapa olika stilar och effekter enkelt och snabbt.

75ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.5

Baserat på 11 betyg
3
4
1
2
1
 • Användnifn

  Vad används denna för? Får man gult hår eller?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Emelie, det är en färdig-att-använda direktfärg med rikliga mängder färgpigment som enkelt och snabbt ger intensiva resultat som går ut efter 5-30 tvättar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Ger fin färg, men håller inte länge

  Jag använde den här för att fräscha upp mitt redan färgade hår, och det funkade den bra till. Färgen blev klar och fin, men tyvärr höll den dåligt. Redan efter en tvätt började den mattas ur, och efter 3-4 tvättar började det kännas som att det var dags att färga om.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • funkar ej

  Funkar ej på annat än vitt hår skulle jag tro, funkade helt värdelöst på mitt blonda hår, har blekt det tre gånger, men var väl ändå för mörkt! Ej värd att lägga pengar på
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Riktigt besviken!

  Måste säga att jag blev duktigt besviken av den här produkten! Har under det året som gått haft paintbox produkter som jag varit toknöjd med men när jag såg denna tänkte jag att jag kanske kunde komma bort från den lite lila skiftningen jag fått av den jag haft tidigare. Idag testade jag denna och den är inte värd pengarna någonstans... Resultatet blev så dåligt och otäckande (ungefär som efter 30 tvättar utav paintbox färg) så jag sorgligt nog blir tvungen att färga om håret direkt med paintbox igen. Denna är inget jag rekommenderar, riktigt kass helt enkalt...
  gillar
  • sara
   för 25 månader sedan
   Skulle ligga på HOT PINK!!!
   gillar
  • hanna
   för 11 månader sedan
   Jag blev glatt överraskad! Var lite för gul efter att jag försökt fräscha upp en tidigare slingning. Använt Revlons färgbomb innan å inget hände. Men med denna, lavendel colour mask försvann allt det gula direkt!!!👍🏻👍🏻
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018