3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 14 betyg
1
1
3
6
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Helt Ok

  Mina förväntningar kan ha varit en aning för höga. Jag tycker om idén om att massera hårbotten men tyvärr så tycker jag inte att denna gör ett så extremt bättre jobb.
  Jag har inte ens väldigt tjockt hår och tycker ändå inte att jag kommer åt så bra som jag hade tänkt mig, för att få en skön massage. I många fall känner jag faktiskt knappt nånting. Bäst känsla får man vid kanten av hårlinjen, men skulle ha velat komma åt andra ställen också. Personligen upplever jag inte massagen lika skön som om jag fick en professionell massage hos frisören.
  Och iom risken att skapa tovor – även om jag följer anvisningarna och inte drar borsten – så tycker jag att denna passar nog bäst för kort hår.

  Borsten i sig är mindre än jag hade tänkt mig men passar perfekt i handflatan. Valde färgen mint. Piggarna är av gummi som känns mjuka, samt en flexibel dyna.
  De inre piggarna är mer stjärnmönstrade, medan de yttre är rundade.

  Jag köpte denna mest för att jag brukar få kliande hårbotten och gillade idén om ett extra verktyg för att stimulera hårbotten. Men tyvärr kommer inte borsten åt så bra där det brukar klia som mest. Men lite stimuli blir det.

  Samt att pojkvännen får ofta mjäll och jag såg att Briogeo säljer en väldigt lik borste (fast för dubbla priset och inte i lika snygga färger!) för detta ändamål. Pojkvännen använder den dock när han påminns om det...

  I helhet så är jag ändå nöjd. Den är definitivt prisvärd! Skulle den ha kostat mer skulle jag nog varit mer missnöjd, men nu handlar det om ca 50kr då jag köpte den på rea. Dessutom har den ett hål som man kan träda in en tråd om man vill kunna hänga den i duschen. (Briogeos kommer med en tråd, om man nu tycker 100kr extra är värt det).

  + 1

  7 gillar
 • för 1 månad sedan

  Långt hår

  Funkar denna till långt hår? Jag har hår ner till höften ungefär. Tänkte på risken för tovor och liknande. På Denman-borsten ni säljer står det att den är till för kort/halvlångt hår, men på denna står det ingenting om rekommenderad hårlängd.
  2 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Nathalie!
   Denna går utmärkt att använda även på ett längre hår, dock är den än mindre variant,men går jättebra att använda 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bra redskap

  Hjälper till att stimulera hårbotten och på så sätt växer håret snabbare. Den distribuerar schampot snabbt och lyfter all smuts från hårbotten. Använder en även när jag sköljer håret för att det ska gå snabbare. Jag har väldigt tjockt hår så jag får hjälp med att skölja håret och hårbotten snabbare med den här borsten.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Azum!

  Love it! Gör så att du löddrar upp jätte fint. Skönt mot hårbotten 😊
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Vibration

  Hej vibrerar den?
  Mvh nadia
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Nja

  Vet inte riktigt vad jag tycker om denna produkt, visst så känns håret lite renare när man använt denna men tycker inte det är särskilt skönt att ha denna plus att det känns som att det ska bli mycket tovor.
  Gilla

Kent Brushes
Schampoborste - Mint

14 Betyg
59:-

Fler nyanser

Med denna schampoborste från Kent blir din löddring och skalpmassage till en njutning. De mjuka piggarna väcker din hårbotten till liv och gör det enkelt att komma ner med ditt lödder och bearbeta din hårbotten.
 • Kategori:Bad
 • Artikelnummer:
  1898-149-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020