14 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 25 betyg
0
1
1
8
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 7 månader sedan

  Perfekt för Mrs Frizz Herself

  Jag gillar hela känslan med den här produkten, det känns lyxigt. Tar bort frizz omedelbart, håret blir mjukt och följsamt, lite som att komma från frisören. Det behövs inte mycket produkt för att täcka hela håret, jag brukar klara mig med två pumpar.

  Produkten är lätt pigmenterad för att hjälpa till att hålla gula toner borta, vilket är toppen. Speciellt om man använder värmeverktyg ofta.
  Den känns väldigt lätt i håret och jag gillar även att det funkar lika bra att lägga i den i torrt hår. Perfekt att det är värmeskydd i så man slipper komplettera med andra produkter.

  Minuset för denna är att jag inte upplevde att frizzskyddet höll hela dagen. Men till dens försvar så är mitt hår otämjbart när det kommer till frizz. Det är tunt och fint, och alla små kroniskt statiska hårstrån lever sina egna liv för det mesta.

  På bilden nedan har jag fönat in den i fuktigt hår. Resultatet är alldeles silkeslent!

  #LykoInflutester #KerastaseBlondAbsolu
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Njaa..

  Mitt hår är i vanliga fall väldigt torrt och frissigt, och jag skulle inte vilja påstå att detta ändrade på det så mycket.

  Jag använder mig inte av så mycket värmeverktyg, vilket gör att jag inte kan bedöma hur den funkar i den avsikten. Dock gjorde den mitt hår VÄLDIGT fett. Så pass fett att jag knappt ville gå utanför dörren. Det kan bero på handhavandefel, men jag har svårt att tro det. Mitt hår var även lika frissigt som innan, så mitt hår såg verkligen kaos ut!
  Efter detta har jag försökt använda produkten fler gånger, men med mycket mindre produkt. Max ett pump till hela håret, och då funkar det. Dock skulle jag inte vilja påstå att jag har märkt att den har gjort så mycket med håret.

  Utöver detta så luktar den SJUKT illa enligt mitt tycke. Detta luktar verkligen hårfärg. När jag luktade på den första gången tårades nästan mina ögon, vilket verkligen inte var något trevligt, och inget jag vill att mitt hår ska lukta.

  Att tänka på är dock att jag inte är jättevan vid liknande produkter, vilket gör att produkten kanske gör något "bra" med håret som jag inte är van vid, och inte tycker om. Dock är detta ingen produkt som jag tänker köpa igen, vilket gör att betyget inte är så högt. På bilden har jag använt flera produkter i denna serie, bland annat denna creme.

  #LykoInflutester #KerastaseBlondeAbsolu
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  .

  Används d här bara till blont hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Belle!
   Den går bra att använda även om du inte är blond :)
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Kommer aldrig byta!

  Nu är flaskan snart slut och kommer fortsätta köpa denna.
  Håret blir silkeslent och som blonderad älskar man att håret känns obehandlat! Den luktar väldigt gott och har hållt ett halvår, använder varje dag! Rekommenderas starkt. #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Fantastisk för blonda, slitna och behandlade hår!

  En magisk leave in produkt som verkligen har hjälpt mitt hår att komma i balans. Denna leave in kräm har fått bukt med mitt tidigare frissiga, blekta, torra hår som numera känns friskare och inte alls torrt och frissigt! Dessutom så räcker denna produkt länge! Använder davines oi oi oil efter vilket är en super kombo! #tävling
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  ÄLSKAR!

  Fantastisk produkt för isigt/ askigt hår. Helt förälskad
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Tog bort mitt friss

  Supernöjd med denna.
  Kammat i den i handukstorkat hår och borstat. Jag brukar ha väldigt vågigt och frissigt hår. Men som man kan se på bilden blev mitt hår ganska så rakt och inte alls särskilt frissigt.
  Jag ger verkligen den här produkten mina rekommendationer. Använd den tillsammans med de andra produkterna i samma serie och resultatet blir underbart. Stort plus för den underbara doften också. Som att ha en frisörsalong hemma ;)
  #Lykoinflutester #kerastaseBlondeAbsolu
  2 gillar

Kérastase
Blond Absolu
Cicaplasme 150 ml

25 Betyg
359:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Cremen vårdar omedelbart skadade områden och ger värmeskydd på upp till 230 grader. Med UV-filter så att håret skyddas mot daglig oxidering och föroreningspartiklar. Håret blir lätt och mjukt och får en härlig glans med strålande lyster.
 • Gör håret 97 % starkare.
 • Frissighet kontrolleras omedelbart och i 24 timmar även under väldigt fuktiga förhållanden.
 • Skyddar mot upp till 230 graders värme.
 • Motverkar att föroreningspartiklar återigen samlas på fibern.
Användning:
I handdukstorkat hår: Tryck 2–4 gånger på pumpen beroende på hårets längd och tjocklek. Applicera ända ut i topparna och kamma sedan igenom håret för att fördela produkten jämnt. Föna håret eller låt det lufttorka.

I torrt hår: Applicera i torrt hår efter att det har fönats eller har fått lufttorka som en sista touch så att du får krusigt hår under kontroll och boostar glansen. Styla som du gillar att ha håret.

Tips - Cicaplasme kan också användas som ett nattserum som återuppbygger känsliga hårfibrer över natten, för en mjuk och lätt känsla på morgonen.

150ml
 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  1015-268-0150

Köps ofta tillsammans

578:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019