21 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 39 betyg
0
0
2
7
30
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 7 månader sedan

  Livets hårinpackning!

  Okej den här är verkligen något alldeles extra!
  När jag först testade denna så togs jag tillbaka tio år i tiden då jag doppade huvudet i en Directionsburk med lila hårfärg var och varannan vecka, så pigmenterad är denna inpackning.

  Jag applicerar denna i handdukstorkat hår, och brukar låta den sitta i betydligt längre än rekommenderat, en halvtimme ungefär. Vissa slingor slår då över till lila, men försvinner lika fort. Håret lämnas i en kall ton, både på det blekta och även utväxten får sig en liten schwung. Jag avslutar med Cicaflash Fluide Miracle.

  Mitt hår har en otroligt stark vilja att vara varmt och denna inpackningen är den starkaste krigaren som gett sig an uppdraget. Speciellt när det inte är nyblekt så är det väldigt bråkigt, som nu.
  Riktigt nöjd!
  Längtar tills att få se resultatet när håret är nyblekt.
  Jag skulle faktiskt kunna leva på enbart denna, utan några som helst silvershampon. En vårdande och pigmenterad inpackning, helt amazing!

  Jag använder denna i kombination med hela Blond Absolu-serien, och resultatet är slående. Jag är superimponerad.

  Resultatet på bilden är i kombination med hela Blond Absolu-serien.

  #LykoInflutester #KerastaseBlondAbsolu

  + 1

  9 gillar
 • för 2 månader sedan

  Ingen lila ton efteråt!

  Jag har haft svårt, har provat fudge, Isabella Löwengrip m.m men alla ger en lila ton i håret, MEN INTE DENNA! Helt såld efter bara några gånger!
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Så bra!

  Den bästa versionen av silverschampoo, dessutom i en vårdande inpackning. Blev rekommenderad om denna av en kompis och är så nöjd! Håret blir mindre gult på 5 minuter. Och så mjukt! #tävling
  Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 6 månader sedan

  WOW!

  Men wow, att en inpackning kan vara så vårdande och samtidigt pigmenterad är magiskt! effektiv och ger verkligen ett fint kallt resultat utan att slå över! Rekommenderar denna
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  ÄNTLIGEN funnit serien jag sååå LÄNGE väntat/letat efter💞

  Egentligen lite dyr för mig iom endast pension, men passat på då det varit erbjudanden så endast denna serie jag använder, den käns bra för mitt hår och låter mig behålla min kalla nyans längre samt håret käns friskare , så köpt fler ggr, sååååå glad ÄNTLIGEN funnit en serie som både käns nyttig för mitt sköra känsliga hår samtidigt som den verkligen står för vad den säger, sen att det är lite lyx och kanske då man ser priset lite dyr/nen den är enormt dryg så im man slår ut det så är denna serie en VINNARE ❤️💞, verkligen en produkt jag står bakom o rekommenderar alla som vill behålla sin kalla färg och även håret 😉, sååå glad att det ÄNTLIGEN kommit en serie som fyller ALLA krav 👍. Håret blir varken lila eller blått/den bevarar den kalla nyans samt skyddar och glr så håret käns friskt även då mitt hår är MKT ömtåligt, LOVE LOVE❤️❤️❤️💞
  #tävling
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bästa någonsin

  Denna var ju det absolut bästa jag någonsin provat! Köpte schampoo och denna inpackning. Alla silverschampoo/färgbomber/inpackningar jag tidigare testat har gjort att de gula slingorna blivit lite dassiga och de ljusare blivit vitt/blå. Men denna(!) tar verkligen bort allt gult och dessutom blir det jämnt över hela håret så inga dassiga nyanser eller vitt/blått/grönt/lila. Allt lägger sig som en jämn fräshare kallare blond nyans i hela håret. Enda minus är ju att man behöver ganska mycket produkt för en inpackning. Rekommenderar denna!!
  Gilla

Kérastase
Blond Absolu
Masq Ultra-Violet 200 ml

39 Betyg
429:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Denna lila inpackning är idealisk för blont hår med kalla toner som är blekt eller slingat. Inpackningen tränger in i fibern och avlägsnar oönskade varma och gula toner. Den återfuktar och återuppbygger hårstråna på djupet så att håret lugnas, och får en kall blond färg full av lyster. Använd inpackningen en gång i veckan eller vid behov så att varma/gula toner neutraliseras.
 • Neutraliserar oönskade varma och gula toner
 • Otroligt närande formula
 • Ger blont hår med kalla toner lyster, för en jämn klarhet
Användning:
Applicera produkten i tvättat och handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Låt verka i 5 minuter för att få en lätt neutralisering eller längre (upp till 10 minuter) för att få en kraftigare neutralisering. Tillsätt vatten, massera upp ett lödder och skölj sedan noggrant.

Tips - Använd Bain-Violet för att få en omedelbar och effektiv neutralisering av oönskade varma toner. När du har fått den ton du önskar, använd Masque Ultra-Violet för att underhålla och skydda din blonda färg varje vecka. Din frisör kan ge dig råd om hur länge du ska låta din Masque Ultra-Violet verka för att få önskad ton.

200ml

Finns även i paket

Kérastase
Blond AbsoluTrio
889:-Rek. pris 987:-

Köps ofta tillsammans

718:-
997:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019