17 användarbilder
5 looks

Looks

MOST LOVED: GENESIS 💓
We care for every hair!
Har du testat Genesis än?
Lever du ett hektiskt liv?
Tappar du mycket hår?

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.3

Baserat på 10 betyg
2
5
1
2
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Kérastase serum

  Denna produkten är ett serum som är lätt i konsistensen och appliceras efter tvätt i handdukstorkat hår. Jag var rätt att detta serumet skulle vara oljigt och se flottigt ut i håret, men det visade sig vara raka motsatsen. Serumet har nästan konsistensen som vatten och tynger inte ner håret, jag upplevde tvärtom, mitt hår höll sig fräscht längre tack vare detta serum.
  Man får en generös mängd av produkten i flaskan och bra instruktioner och markering på pipetten. Produkten påstår sig att hindra att skadat hår ska går av.
  Jag har själv blekt hår, jag upplever inte produkten som återfuktande utan mer bara näringsvatten, jag känner inget drastiskt resultat av håravfall utav just denna produkt.
  Produkten doftar otroligt gott och använder gärna på grund av att känna denna rena effekten. Med denna i min hårbotten såg mitt hår fräscht ut i en dag extra. Om man har väldigt blekt och ”trasigt” hår kan denna vara perfekt för att hjälpa håret till ett friskare utgångsläge.
  Priset är okej, man får vad man betalar för, detta är en jättebra produkt som alltid kommer fylla en funktion och funkar i alla lägen, jag har inte upplevt mycket hår på min borste eller i duschen, men det är svårt att avgöra hur mycket hår man tappar före och efter produkten. #lykoinflutester #kérastase
  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 månader sedan

  Märkte ingen skillnad

  Det här kan vara dom finaste förpackningarna som Kerastase någonsin gjort! Dom gör sig så bra i duschen :)
  Det som är genomgående i denna serie är doften, om jag ska försöka förklara hur det doftar så skulle jag säga som en lyxig, blommig parfym. Det luktar gott men rätt så starkt. Det positiva med det dock är att doften sitter kvar länge i håret.
  Jag va lite rädd för att använda denna då jag verkligen trodde att håret skulle kännas fett/smutsigt efter att ha haft denna i hårbotten men det gör det verkligen inte vilket jag är positivt överraskad över. Den har en väldigt lätt konsistens och lämnar ingen produktkänsla i håret. Dock så ser jag inga tydliga resultat på minskat håravfall efter att ha använt denna i tre veckor, men det kanske är för kort tid för att verkligen avgöra om den gör skillnad eller inte. Så för det höga priset och att inte märka någon skillnad alls på håret så skulle jag nog inte köpa denna igen tyvärr. Jag älskar dock resten av Genesis-serien!
  #Lykoinflutester #kérastase
  3 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Skillnad?

  Vad är det eg. för skillnad på detta serum och kuren med de små ampullerna? Jag har snart gått igenom kuren med ampullerna. Märker ingen större skillnad på håravfall men håret behöver inte tvättas lika ofta, håller sig fräscht längre och har minimerat min klåda i hårbotten. Jag har köpt serumet sedan tidigare men ska jag vänta med det? Förklara gärna skillnaden. Tack! 🙂
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Annika! ✨
   Det är ingen superstor skillnad mellan dessa, skulle nog mest säga att det kan vara en smaksak, vilken av dem man gillar bäst. Du kan börja an vända serumet lite smått om du vill, det ska inte vara någon fara. 🌸
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Hade önskat ett snabbare resultat

  Jag gillar konsistensen i detta serum då den känns väldigt lätt och inte lämnar håret oljigt och tungt. Jag hade dock en förväntning om att serumet, förutom att motverka håravfall skulle ge mitt hår lite fukt till mitt blekta hår men jag upplever det mer som en behandling för just håravfall.

  Då jag använt produkten i tre veckor kan jag ännu inte uttala mig om produkten gör vad den utlovar. Jag tappar lätt mycket hår i duschen och även när jag borstar igenom håret. Jag hade önskat att se någon förändring vad gäller håravfallet då produkten inte är jättedryg och samtidigt har ett rätt högt pris.

  #Lykoinflutester #Kérastase
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  HÅLLBAR FRÄSCHHET🌼👌🏼

  Detta serum skall appliceras i hårbotten för att förbättra hårets motståndskraft och förhindra håravfall. Jag har tunna, fina och sköra strån och har problem med främst brutna hårstrån pga för mycket värmebehandling. Jag har kombinationen fet hårbotten och torra längder. Detta har en gelliknande formula som inte alls känns oljig utan snarare "renande" för hårbotten. Jag har använt det i handdukstorkat hår. Jag upplevde att min hårbotten höll sin rentvättade känsla mycket längre med detta serum, nästan som ett torrschampoo fast "fräschare". Har även märkt mindre hårstrån i hårborsten sedan dessa 3 veckor jag använt serien. Dock svårt att säga vilken av produkterna som gjort detta eller om det är kombinationen. Doften på detta serum är lika fantastisk som resten i serien, som en dyr, exklusiv parfym med doftnoter som citrus, bergamott, aromatiska örter, en touch av blommor samt mysk.
  Stort plus för volymen som detta serum ger och att det håller hårbotten fräsch längre än vanligt.
  #Lykoinflutester
  #kérastase

  + 2

  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Ser ingen större skillnad

  Var så nervös att prova detta. Var rädd att det skulle göra håret flottigt och att jag skulle behöva tvätta om håret, men när jag väl provade det insåg jag att jag inte behövde vara orolig alls. Formulan är väldigt lätt och håret blir inte det minsta flottigt av det. Nästa tvärtom, att det håller sig fräscht lite längre. Dock märkte jag att ibland kan det bli lite stelt när det torkar. Vet inte om det är mitt fel för att jag inte masserade in det tillräckligt, men hursomhelst var det bara att borsta igenom det lite snabbt och håret blev genast mjukt som vanligt igen.
  Osäker hur det hjälper mot håravfall. Som jag skrivit i mina recensioner för de andra produkterna i denna serie har jag redan starkt och elastiskt hår, och har aldrig haft problem med brutna hårstrån. Jag tycker dock att det kaaanske är färre hårstrån som lossnar från roten, och det är ju alltid något. Annars har jag inte märkt någon skillnad alls, men det kan ju vara så att man behöver använda produkten en längre tid för att det ska märkas.
  #lykoinflutester #kèrastase
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Ett serum som inte gör håret flottigt!

  Detta är ett serum som man enligt instruktion ska applicera 4 doser av varje dag för att det ska ge effekt. Jag upplever att fyra doser var ganska mycket serum för min hårbotten. Det kändes ganska blött när jag applicerade det men det blev inte speciellt ”flottigt” vilket jag trodde att det skulle bli. Jag tycker nästan att detta serum får mitt hår att se ut att ha liiite mer volym än vanligt. Serumet tog dock slut ganska snabbt. (Bild: Före/efter applicering)

  Serumet luktar ganska starkt och lite blommigt skulle jag vilja säga och jag vet inte säkert om det fungerat då jag bara använt det i cirka en månad. Men jag upplever att jag fäller mindre hår då jag är en sådan person som i vanliga fall kunnat få med mig en näve lösa hårstrån när jag drar mig i håret.

  En +/- lista

  +Det blir inte flottigt i hårbotten

  +Super läcker flaska som känns fin att ha i sitt badrumsskåp.

  +/- Har en doft som man känner av
  Dyrt (men kan vara värt att prova om man har problem med fall av hår eller dylikt)
  Tar slut relativt fort om man använder 4 doser varje dag.

  - Dyrt

  #Lykoinflutester #kèrastase

  + 1

  1 gillar

Kérastase
Genesis
Serum Anti-Chute Fortifiant 90 ml

10 Betyg
559:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Daily Anti Hair-fall Fortifying Serum för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Serumet innehåller en effektiv kombination av aminexil, edelweiss-celler och ingefärsrot som förbättrar hårets motståndskraft för att minska håravfall. Dag efter dag lugnar serumet hårbotten och stärker dess naturliga barriärfunktion. Den gelaktiga texturen underlättar appliceringen och motverkar att produkten rinner.

Användning: Används en gång om dagen på morgonen eller kvällen. Applicera upp till fyra doser i torr eller handdukstorkad hårbotten, en liten del av hårbotten i taget. 1 dos = 1 pipett upp till markeringen. Massera försiktigt. Ska ej sköljas ur. Styla håret på önskat sätt.

90ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  1015-524-0090

Gåva på köpet

Vid köp av valfria produkter från Kérastase för minst 499 kr medföljer denna gåva!

Finns även i paket

Kérastase
GenesisKit 1
1499:-Rek. pris 1678:-
Kérastase
GenesisKit 2
1429:-Rek. pris 1594:-

Köps ofta tillsammans

858:-
1297:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter