19 användarbilder
4 looks

Looks

MOST LOVED: BLOND ABSOLU 💓
Hej då utväxt! 👋🏻
Soft highlights!
Glansigt & mjukt svall!

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 41 betyg
0
0
2
12
27
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Älskar!

  Detta kan vara ett av de bättre schampon jag någonsin har testat!

  Jag har aldrig upplevt mitt hår som speciellt glansigt, eller ens haft en känsla av att det ser friskt ut, och inte torrt och frissigt. Men efter att ha använt detta schampo så har jag svårt att se att jag kommer använda något annat!

  Håret ser sjukt mycket glansigare ut redan efter en tvätt, vilket gör att det även ser friskare ut. Jag tycker även att håret känns mer hållfast jämfört mot innan, då håret gick av hela tiden!

  Jag har använt detta schampo tillsammans med "Blond Absolu Cicaflash Fluide Miracle", vilket är balsamet i serien, och jag säger bara det: WOW! :)

  Detta schampo har inte en lika stark doft som det andra schampot i denna serie, vilket enligt mig är positivt då jag har svårt för doften. Skulle försöka beskriva doften som både blommig och lite citrus-aktig, och nästan lite som ett paket med hårfärg.

  Utöver detta har jag svårt för skruvkorken, som bara är jobbig när man är blöt och hal i duschen. Annars har jag absolut inget mer negativt att säga om detta. KÖP!

  #LykoInflutester #KerastaseBlondeAbsolu
  9 gillar
 • för 4 månader sedan

  Holy grail

  Jättebra schampo för oss blekta blondiner, använder denna tillsammans med balsamet i samma serie, Cicaflash. Då och då använder jag även silverschampot i samma serie och/eller silverinpackningen eftersom jag älskar en kall, ljusblond ton.
  Även fast detta schampo inte innehåller några violetta pigment, så tycker jag ändå att den bevarar dom kalla pigmenten i mitt hår bättre. Exempelvis efter att jag nyss varit hos frisören och blekt & nyanserat håret, så tvättas inte nyanseringen ut lika fort med detta schampo som andra schampos.
  Det ger även mer lyster till mitt torra, blonderade hår & håret känns så fräscht efteråt :) Ett till plus är att det här schampot är väldigt drygt, det behövs inte jättemycket schampo vid varje tvätt, och då har jag ändå ganska tjockt hår i mig själv (har finare hårstrån men väldigt många av dom, så mitt hår är ändå tätt och tjockt) plus att jag har löshår i. Jag tvättar håret 1 till 2 gånger i veckan, köpte en flaska i Maj tror jag det var 2019 och först NU behövde jag beställa en ny flaska. Även toppen att denna nu kommer i 500 ml förpackning med pump :) Den ska jag beställa nästa gång det är dags att köpa en ny flaska av denna.
  På tal om löshår också som jag har...har i Hairtalk och det här schampot funkar perfekt ihop med mitt Hairtalk, precis som alla andra produkter i Blond Absolu serien, det känns vårdande på löshåret också och detta schampo har inte påverkat fästena på något sätt, så det är safe att använda om du har Hairtalk också (vissa schampon funkar inte med Hairtalk, dom kan göra att fästena lossnar, men inte med denna).
  Så jag rekommenderar denna produkt, och dom andra produkterna i samma serie, starkt! :)
  #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  My new favorite;)

  Denne har fått en fast plass i hylla. Håoet mitt har aldri værr så rent, fyldig, glansfullt å fresht.
  Renhetsfølelsen er enorm i forhold til andre shampoer jeg har prøvd.
  Så skal invistere å alle produktene med blåeffekt i.
  1 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 6 månader sedan

  Lyster till blonda hår

  Tar bort den dassiga känslan ett silvershampoo kan lämna. Varva denna med silvershampoo för en sval och ett glammigt svall. Tillför mycket glans och fukt som ett blont hår behöver lite extra utav!
  4 gillar
 • för 10 månader sedan

  Fråga.

  Hej,

  Jag är nyligen färgad och blekt med resultatet nedan och söker efter en produkt som kan hålla mitt hår relativt kallt. Jag är rädd att de svaga gula tonerna kommer att förstärkas ju fler duschar jag tar och vill med en produkt kunna hålla dem i schack!

  Kan detta vara en produktserie lämpad för mig?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Maja! Då kan denna serie vara ett alternativ för dig :)
   Gilla
 • för 10 månader sedan

  Bra schampo

  Provade Kérastase schampo och balsam i Blond Absolu serien. Den känns bra i håret och balsamet behöver bara sitta i några minuter och gör håret lättskött efteråt. Dock behövde jag sätta i min vanliga hårolja efteråt så lite mer fuktåtergivning hade jag önskat.
  1 gillar

Kérastase
Blond Absolu
Bain Lumiere 500 ml

41 Betyg
329:-Rek. pris 399:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

500 ml250 ml
Detta schampo är berikat med hyaluronsyra och har en lätt formula som är idealisk för blekt, avfärgat, grått eller faux-blonde hår, Den skonsamma produkten rengör håret från föroreningar, avlägsnar ämnen som gör håret matt samt lugnar och återfuktar från rot till topp. Det blonda håret får en lätt känsla och härlig lyster och blir blankt ända ut i topparna. Håret får återfuktning och förbereds för behandling.
 • Ger långvarig fukt och strålande glans.
 • Får håret att se 8 x blankare ut när den används med Cicaflash.
 • Avlägsnar olika typer av smuts och föroreningspartiklar.
 • Motverkar att föroreningspartiklar återigen samlas på fibern.
 • När den kombineras med Cicaflash blir håret 11 x mer motståndskraftigt mot att brytas av.
 • När den kombineras med Cicaflash eller Masque Ultra-Violet får hårfibrerna återfuktning i upp till 24 timmar.
 • Ger håret 4x mer glans.


Användning:
Blöt håret och avlägsna sedan överflödigt vatten innan du applicerar en mängd schampo motsvarande en femkrona lite åt gången i håret. Tillsätt vatten och massera in schampot.

Fokusera den första delen av schamponeringen på hårbotten och använd fingertopparna för att massera hårbotten och avlägsna smuts. Skölj ur noga.

Fördela en mängd schampo motsvarande en femkrona ytterligare en gång, lite åt gången. Den andra gången du masserar in schampot kommer det att löddra mer, vilket hjälper till att rengöra håret ända ut i topparna. Skölj ur noga.

Tips - Använd schampot för att tvätta håret varje dag eller alternera med Bain Ultra-Violet för att rengöra håret skonsammare samtidigt som varma och gula toner neutraliseras.

500ml

Gåva på köpet

Vid köp av valfria produkter från Kérastase för minst 499 kr medföljer denna gåva!

Köps ofta tillsammans

758:-
803:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter