Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250ml

29 Betyg
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Detta effektiva lila schampo är rikt på neutraliserande ingredienser och avlägsnar oönskade varma och gula undertoner. Idealisk för kallt faux-blonde och grått hår, och vid regelbunden användning av schampo skyddar den mot oönskade varma toner, så att den blonda nyansen förblir kall längre. Den skyddar håret mot daglig oxidering och föroreningar samt ger återfuktning och mjukhet.
 • Neutraliserar omedelbart varma och gula undertoner.
 • Håret blir 16x starkare när den används med Cicaflash.
 • Avlägsnar olika typer av smuts och föroreningspartiklar.
 • Reparerar hårfiberns yta med upp till 46 % när den kombineras med Cicaflash.
Användning:
Blöt håret och avlägsna sedan överflödigt vatten innan du applicerar en mängd schampo motsvarande en femkrona lite åt gången i håret. Tillsätt vatten och massera in schampot. Låt verka 2–5 minuter. Skölj ur noga. Vi rekommenderar att du byter ut mot Bain Lumière en gång i veckan eller som ett andra schampo för en fuktgivande och djupare rengöring.

Tips - Använd Bain Ultra-Violet för att få en omedelbar och effektiv shot som neutraliserar varma toner i ditt hår. När du har fått den ton du önskar, använd Masque Ultra-Violet för att underhålla och skydda din blonda färg varje vecka.

250ml
21 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
398:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
551:30

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.4

Baserat på 29 betyg
0
0
4
8
17
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Wow!

  Grymt silvershampoo som ger en fin kall nyans, utan att slå över i lila (som många silvershampoo tyvärr gör på mig)! Håret får en fin lyster och känns återfuktat och luftigt! Toppbetyg från mig😍 Kommer definitivt att fortsätta med denna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Färgen

  Det jag slås av när jag öppnar paketet med schampoo, mask, balsam samt värmeskydd är "Färgen!!" Jag fullkomligt älskar lila så bara att ha förpackningarna i mitt badrum gör mig glad varje dag 😉

  Nu har jag använt silverschampoot ca 2 ggr per vecka i ca 1 månad. Mitt hår var nästan rosa när jag började med schampot och nu är där en kall mer beige nyans i håret. Jag har samtidigt använt balsam och masken ca 1 gång i veckan.

  Schampot i sig ger inte en woweffekt på håret direkt men det jag verkligen uppskattar är doften och att den inte torkar ut hårbotten. Jag har väldigt kort hår och nästan alla silverschampon ger en lila nyans i min hårbotten samt gör den väldigt torr men inte blonde absolu! Och tillsammans med masken blir det fullträff på färgen 😍

  Skruvkork är inte min favorit men eftersom flaskan är lila går det bra 😆😉

  Som ensamt schampo - nja den köper jag inte igen.

  #LykoInflutester #kerastaseBlondeAbsolu
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Grymt silvershampoo

  Grymt silvershampoo som verkligen tar bort de gula tonerna.
  Håret känns rent och följsamt efter användning. Doftar himmelskt - precis som hela serien gör.
  Håret känns återfuktat och frisk efter användning och det är lätt att få jämt.
  Produkten känns dryg och är lätt att löddra upp. Det slår inte över i lila heller och som jag upplever att många andra silvershampoon gör. Detta känns milt och skonsamt för håret.
  Använd denna med Cicaflash så blir håret helt lent och lätt att borsta ut. En gång mellan tvättarna använder jag även kerastase blond absolu masq ultra för att behålla de kalla tonerna. Fungerar hur bra som helst. En produkt som verkligen fungerar.
  Det enda negativa som med de flesta silvershampoon är att jag blir lila mellan fingrarna, så använd denna med plasthandskar.
  #Lykoinflutester #kerastaseBlondeAbsolu
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Toppen!

  Detta silvershampo är väldigt pigmenterat och bra. Dock har jag använt betydligt billigare silvershampoon som har varit effektivare än denna. Men den fungerar alldeles toppen!

  Jag hade jättesvårt i början för doften av hela serien, då den påminde om en hårborttagningscreme jag har haft. Det kändes ju lite shady att kleta i det i håret då. Men nu har jag landat i doften och tycker den luktar fräscht och lyxigt!

  Resultatet på bilden är efter användning av hela Blond Absolu serien. Silvershampot har jag använt ungefär varannan hårtvätt för att underhålla den kalla färgen. Mitt hår har en tendens att vilja vara varmt, därför krävs det otroligt mycket användning av silvershampo med starka pigment.

  Efter användning känns håret väldigt torrt som det brukar göra av silvershampon, men i kombination med Blond Absolu Cicaflash Fluide Miracle så blir håret mjukt och glansigt. Riktigt bra duo!
  Jag brukar även för-shamponera håret med Blond Absolu Bain Lumiere så är det lättare att få upp ett litet skum med Bain Ultra-Violet.

  Kort sagt, jag gillar denna. Men skulle nog enbart använda den i kombination med resten av serien och inte ensam.

  Resultatet på bilden är efter användning av hela serien!

  #LykoInflutester #KerastaseBlondAbsolu

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  BÄSTA!

  Äntligen ett silvershampoo som inte slår över i lila. Använt ca 6 tvättar på rad med dubbla shamponeringar.
  Ger en väldigt fin kall nyas, utan lila toner med mycket vård.

  IN LOVE!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Helt ok schampo!

  Mitt torra, färgade blonda hår har alltid haft en tendens att lätt dra iväg åt de varmare färgerna. Detta schampo har hjälpt mitt hår att hålla sig åt det kallare hållet!

  Schampot är inte lika effektivt som Fudge, vilket är både bra och dåligt. Det gör att håret inte drar iväg för mycket åt det lila hållet, vilket det lätt gör när man använder Fudge. Men eftersom jag är van vid den styrkan i Fudge Schampot, så blev jag lite besviken att det inte blev lika "kallt". Jag upplever även att håret känns torrt och strävt precis efter den är ursköljd, vilket är något jag inte uppskattar. Jag måste även använda rätt mycket produkt för att känna att hela håret "blir rent". Tillsammans med "Blond Absolu Masq Ultra Vio" och "Blond Absolu Cicaflash Fluide Miracle" blir håret dock väldigt lent, och håret får en jättefin och naturligt kall färg.

  Jag skulle rekommendera denna produkt till dig som har ett väldigt platinablont hår, eller dig som är ute efter ett lite kallare hår med ett naturligt resultat. Jag hade även försökt använda mig av iallafall balsamet i denna serie tillsammans med detta schampo! :) Vill du ha ett starkare resultat, kolla istället på Fudge!

  Utöver detta har jag problem med korken som man måste skruva av. Detta tycker jag är jobbigt att göra när man är blöt och hal om händerna. Jag har även lite svårt för doften, som jag skulle beskriva som både blommig och lite citrus-aktig. Påminner lite svagt om lukten från paketfärgningar skulle jag vilja påstå, vilket drar ner betyget något.

  #LykoInflutester #KerastaseBlondeAbsolu
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019