15 användarbilder
3 looks

Looks

MOST LOVED: BLOND ABSOLU 💓
No more brassy tones!
Blonds 💎

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 32 betyg
1
2
3
8
18
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Perfekt för Mrs Frizz Herself

  Jag gillar hela känslan med den här produkten, det känns lyxigt. Tar bort frizz omedelbart, håret blir mjukt och följsamt, lite som att komma från frisören. Det behövs inte mycket produkt för att täcka hela håret, jag brukar klara mig med två pumpar.

  Produkten är lätt pigmenterad för att hjälpa till att hålla gula toner borta, vilket är toppen. Speciellt om man använder värmeverktyg ofta.
  Den känns väldigt lätt i håret och jag gillar även att det funkar lika bra att lägga i den i torrt hår. Perfekt att det är värmeskydd i så man slipper komplettera med andra produkter.

  Minuset för denna är att jag inte upplevde att frizzskyddet höll hela dagen. Men till dens försvar så är mitt hår otämjbart när det kommer till frizz. Det är tunt och fint, och alla små kroniskt statiska hårstrån lever sina egna liv för det mesta.

  På bilden nedan har jag fönat in den i fuktigt hår. Resultatet är alldeles silkeslent!

  #LykoInflutester #KerastaseBlondAbsolu
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 14 månader sedan

  Njaa..

  Mitt hår är i vanliga fall väldigt torrt och frissigt, och jag skulle inte vilja påstå att detta ändrade på det så mycket.

  Jag använder mig inte av så mycket värmeverktyg, vilket gör att jag inte kan bedöma hur den funkar i den avsikten. Dock gjorde den mitt hår VÄLDIGT fett. Så pass fett att jag knappt ville gå utanför dörren. Det kan bero på handhavandefel, men jag har svårt att tro det. Mitt hår var även lika frissigt som innan, så mitt hår såg verkligen kaos ut!
  Efter detta har jag försökt använda produkten fler gånger, men med mycket mindre produkt. Max ett pump till hela håret, och då funkar det. Dock skulle jag inte vilja påstå att jag har märkt att den har gjort så mycket med håret.

  Utöver detta så luktar den SJUKT illa enligt mitt tycke. Detta luktar verkligen hårfärg. När jag luktade på den första gången tårades nästan mina ögon, vilket verkligen inte var något trevligt, och inget jag vill att mitt hår ska lukta.

  Att tänka på är dock att jag inte är jättevan vid liknande produkter, vilket gör att produkten kanske gör något "bra" med håret som jag inte är van vid, och inte tycker om. Dock är detta ingen produkt som jag tänker köpa igen, vilket gör att betyget inte är så högt. På bilden har jag använt flera produkter i denna serie, bland annat denna creme.

  #LykoInflutester #KerastaseBlondeAbsolu
  2 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Nej!

  Förlåt men denna gör absolut ingenting. Hjälper inte ett dugg.

  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Stor skillnad

  Använder denna i handdukstorkat hår efter dusch. I topparna och underhåret endast. Bara lite behövs så flaskan räcker länge. Märkte stor skillnad när den tog slut och jag använde en hårolja istället, kändes som att känslan av nyfriserat hår försvann. Nu har jag beställt 2 flaskor så jag inte riskerar att bli utan igen. Gillar däremot inte blomdoft, gäller även denna, men är värt det.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inget märkbart

  Har använt många olika oljor Och leave in för blont, behandlat och runt skandinaviskt hår.
  Denna produkt är en bland de sämre och tynger ner mitt tunna hår och gör det otroligt fett på bara en dag.
  Håret hänger tungt ner och all volym är som bortblåst.
  Kan inte rekommendera denna produkt!
  Vill man ha en produkt för tunt blont och behandlat hår utan friss och utan att det hänger och blir fett rekommenderar jag oljan från Olaplex.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Lent och fint

  Jag har slingat, tjockt och lockigt hår. Produkten gör håret jättelent, glansigt och fint men lockarna blir tyvärr inte så fina så den passar utmärkt för den som har rakt hår eller som tänkte platta håret annars bör man nog ha en leave in produkt för att definiera lockarna mer. Luktar jättegott också!
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bästa hårvården för faux blondiner

  Köpte bain lumiere
  Cicaflash och denna. Cicaflash använder jag gärna som nattinpackning. Cicaplasme skyddar håret. Det är blankt och känns starkt. Jag har ca 60 cm långt hår som blekts sedan 2012. Har använt Kerastase produkter hela tiden. Rekommenderas till alla blondiner!
  1 gillar

Kérastase
Blond Absolu
Cicaplasme 150 ml

32 Betyg
359:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Cremen vårdar omedelbart skadade områden och ger värmeskydd på upp till 230 grader. Med UV-filter så att håret skyddas mot daglig oxidering och föroreningspartiklar. Håret blir lätt och mjukt och får en härlig glans med strålande lyster.
 • Gör håret 97 % starkare.
 • Frissighet kontrolleras omedelbart och i 24 timmar även under väldigt fuktiga förhållanden.
 • Skyddar mot upp till 230 graders värme.
 • Motverkar att föroreningspartiklar återigen samlas på fibern.
Användning:
I handdukstorkat hår: Tryck 2–4 gånger på pumpen beroende på hårets längd och tjocklek. Applicera ända ut i topparna och kamma sedan igenom håret för att fördela produkten jämnt. Föna håret eller låt det lufttorka.

I torrt hår: Applicera i torrt hår efter att det har fönats eller har fått lufttorka som en sista touch så att du får krusigt hår under kontroll och boostar glansen. Styla som du gillar att ha håret.

Tips - Cicaplasme kan också användas som ett nattserum som återuppbygger känsliga hårfibrer över natten, för en mjuk och lätt känsla på morgonen.

150ml
 • Kategori:Leave-In
 • Artikelnummer:
  1015-268-0150

Gåva på köpet

Vid köp av valfria produkter från Kérastase för minst 499 kr medföljer denna gåva!

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

688:-
1007:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter