1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Ny favorit

  Genesis-serien har räddat mitt hår, utan att överdriva. Det har gått igenom mycket det senaste året, blekningar, avfärgning, graviditet och amning. Men tack vare denna serie så har mitt hår blivit tjockare, mjukare och mer glansigt. Det går inte av som det gjorde förut och jag har aldrig upplevt mitt hår så friskt på många många år. Värd varenda krona!!
  3 gillar
 • för 3 dagar sedan

  Färgat

  Hej
  Går produkterna att använda på färgat hår ? :)
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Ingredienser? + Tips?

  Vad är det för innehåll? Jag har i princip bara använt ekologiskt hårvård de senaste åren för jag tål inte annat, men nu är min hårsituation katastrof, tappar massor för att mitt hår blivit extremt torrt (ingen talgproduktion alls) så det bara går av och är extremt torrt och risigt. Har framförallt tappat alla mina "babyhår". Hårstråna blir tunnare/färre på sidorna av hårfästet :(
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  #tävling

  Detta schampo och balsam är utan tvekan bästa jag använt. Det reparerar motverkar brutna håratrån och håret blir tjockare. Man får det resultat som utlovats och ett resultat är efter några veckor. #tävling
  Gilla

Kérastase
Genesis
Duo

2 Betyg
509:15Rek. pris 660:-
Motverkar håravfall i torrt, försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Rengör håret skonsamt samtidigt som det stärker hårfibern. Schampots fylliga formula ger ett härligt skum som avlägsnar smuts och överflödigt fett och tillför samtidigt torrt hår intensiv näring.
Balsamet hjälper till att göra hårstrået starkare och förbättrar den naturliga motståndskraften för att minska risken för håravfall på grund av att hårstråna har brutits av.

Innehåller:
Kérastase Genesis Bain Nutri-fortifiant 250 ml
- Kérastase Genesis Fondant Renforcateur 200 ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter