Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kerastase Resistance Ciment Termaique 150ml

18 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ciment Thermique är en näringsgivande och värmeaktiverande behandling. Använd den i handukstorkat hår och tillsätt värme. Ju mer värme du tillför desto djupare tränger vården in i hårstrået. Därför kan den med fördel användas vid användning av plattång.

Användning:
Applicera produkten i nytvättat och handdukstorkat hår. Massera in i längder och toppar. Red ut håret med hjälp av en bredtandad kam. Ska ej sköljas ur. Styla håret och aktivera produkten med fön och/eller plattång. Rekommenderad temperatur påplattången är 180°C och håret bör ha 20% fuktighet kvar när det plattas.

150ml

Kerastase

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Kerastase Resistance Ciment Termaique 150ml
Maria Nila Finishing Spray 400ml
Pris för allt
538:-

Köps ofta tillsammans

Kerastase Resistance Ciment Termaique 150ml
Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo
Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml
Pris för allt
777:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Jättenöjd

  Blev rekommenderad denna produkt av min frisör och är jättenöjd med den! Jag har blont och fint hår som kräver värmeskydd och den här produkten gör verkligen sitt jobb. Den är dessutom mycket dryg (haft min i drygt ett år och har en hel del kvar) och luktar mycket gott. Rekommenderar!

  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Supernöjd!

  Det bästa värmeskyddet jag har testat! Det tynger inte ned håret och ger ett bra skydd. Luktar supergott och ganska diskret. Går bra att ta i både handdukstorkat hår och torrt hår (men ta lite mindre om håret är torrt).
  Helt klart värt att testa!

  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Äntligen

  Jag har länge velat ha denna produkt när jag först fick syn på denna i USA. Jag var hos frissan på salong och hon använde den på mitt hår eftersom jag är färgad blondin (normalt svarthårig) redan efter första applikationen förstod jag skillnad på mitt skadade hår. Den ska återuppbygga skadan i håret och den håller vad den lovar. Mitt hår är mjukt, lent, ej frissigt OCH luktar gott (i flaskan luktar den inte så gott). Jag tvättar håret och använder produkten innan föning (alltså i fuktigt hår)
  Tadaaaa! Magiskt. Tack lyko för utbudet av produkter som gör skillnad.

  för att lämna en kommentar
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017