1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 21 betyg
0
0
0
2
19
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 10 månader sedan

  Räddaren i nöden.

  Helt klart en räddare i nöden!
  Använde den här serien i somras när det var supervarmt och man badade mycket och utsatte håret för mycket sol. Man känner verkligen att håret blir starkare och får mer spänst! Perfekt för dig som ljusar upp ditt hår eller helt enkelt behöver få tillbaka kraften i hårstrået!! Värd varje krona, tips tips tips 🌟👏🏼
  11 gillar
 • för 1 månad sedan

  Snälla hjälp!

  Jag har så slitet och skadat hår så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är frissigt och ser fruktansvärt ut samtidigt som det snabbt blir fett. Vilket schampoo är bäst? Är oberoende av priset. Jag vill stärka håret igen och få det glansigt och fint.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Torrt hår

  Hej! Jag slingar mitt hår på salong var 5 månad ungefär (blekning), men så länge jag kan minnas har jag plattat håret VARJE dag, mitt hår är extremt slitet. Jag har redan olaplex hemma, men nu är jag ute efter något med massor av fukt. Skulle ni rekomendera detta eller något annat? har funderningar över Lanza Keratin Healing Oil också. Vilket tror ni är bäst?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Frisk sofft?

  Hur är doften
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Linda! Svårt att förklara men ungefär som en fräsch frisörsalongs doft.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Succé!

  Mitt hår har aldrig varit så lätt att borsta ut, de ser så lent ut och jag tycker min färgning får en finare ton! Och doften är ju magisk! Plus att de krävs så lite av produkten varje gång man tvättar håret, vilket är en stort plus för mig med långt och rätt tjockt hår! Rekommenderas verkligen, succé!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Hejdå skadat hår

  Stärker ett skadat hår. Mitt hår som utsätts för kemiska behandlingar och mycket värmeverktyg älskar denna serie. Grymt för ett få ett friskare hår!
  Gilla

Kérastase
Resistance
Trio

21 Betyg
729:-Rek. pris 997:-

Kérastase Resistance Schampoo: Djupvårdande schampo för skadat, mycket slitet hår. Kerastase Resistance Bain Force Architecte djupvårdande schampo för mycket skadat hår.

250ml


Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure: Återuppbygger slitet / skadat hår och kluvna toppar med Topseal-skydd. Produkten återställer hårets inre styrka och tillför volym, glans och mjukhet till håret. Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure är formulerad med en "Dual-Action"-teknologi: Vita-Ciment som omedelbart återuppbygger den inre substansen i hårfibrerna och Vita-Topseal som bildar en förseglande yta på hårstråna som effektivt skyddar mot yttre påverkan. Håret blir starkare, glansigare och mjukare.

Användning:
Applicera en liten mängd i handflatan och fördela det jämnt i håret. Låt verka i 1 minut. Skölj därefter noggrant.

200ml


Kérastase Resistance Mask: Återuppbyggande vård till mycket skadat, försvagat hår och kluvna toppar. Applicera en portion motsvarande en valnöt i hårets längder och ut i toppar. Låt produkten verka i 5 minuter. Emulgera och skölj noggrant. Skölj omedelbart vid kontakt med ögon.

200ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019