2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 44 betyg
2
4
7
10
21
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 31 månader sedan

  Lugnar direkt

  Har lite kliande hårbotten som snabbt blir fet, tvättar håret varannan dag. Blev rekommenderad detta i min Lyko-butik och märkte skillnad direkt! Min hårbotten är mycket lugnare och inte lika irriterad och håret blir inte fett lika snabbt längre. Rekommenderar!
  6 gillar
 • för 2 månader sedan

  Funkade inte för mig först, men ändrade sig med tid

  Det tvättar rent håret så det får tre stjärnor. Men håret blir fortfarande fett lika fort (dvs nästa dag). När jag har tvättat klart är håret trassligt (läs svinto) vid hårbotten. Jag tar inte mer än en klick (som Kerastase visar i sin video) som jag fördelar ut i hårbotten.

  Har nu använt halva flaskan och ser ingen skillnad, har dessvärre mer problem med trassligt hår som ändå blir fett dagen där på.

  Besviken och byter till något annat.

  ---

  3 veckor senare:
  Fortsatte använda schampot för att jag inte bestämt mig för vad jag skulle beställa istället. Det började klia något galet i hårbotten (vilket nu har avtagit) och något har hänt med håret. Det är inte längre tid mellan tvättarna än, men håret känns väldigt annorlunda nu. Det är inte svinto längre 🙀 Fast håret är blött och efter schampo så är det inte trassligt utan känns jämnt återfuktat från botten till topparna! Med bara schampot!! Inget balsam behövs nu! Har använt 3/4 flaska. Kanske detta schampo trots allt får ordning på håret? Kan inte ändra betyget men det är en fyra nu. Om jag får mer tid mellan tvättar blir det en femma.
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Hjälp mott fet hårbotten

  Jättebra schampo för fet hårbotten. Kräver att det används under en tid. Ett toppentips som verkligen fungerat för mig är att tvätta två ggr när håret ska tvättas. Första gången schamponeras håret grundligt och sköljs sedan ur, därefter ytterligare en gång och då får schampot sitta i en liten stund innan du sköljer. Avsluta med balsam i längderna. Min feta hårbotten mår dessutom bättre av att håret (hårbotten främst) fönas torrt så inte håret är blött för länge. Var dock noga med värmeskydd!
  2 gillar
 • för 5 månader sedan

  Kerastase specifique

  Vilket balsam rekommderar ni till detta schampo, hittar inget bra
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Maria! Jag rekommenderar att du väljer ett balsam som passar dina längder. Se bara till att du inte lägger det för nära hårbotten.
   Gilla
 • Frisör på Lyko
  för 5 månader sedan

  Räddare i nöden!

  Vet många kunder som har haft problem och direkt fått effekt av detta schampot!
  Lugnar verkligen direkt och ser till att håret inte blir fett lika snabbt samtidigt som det tar hand om dina längder.
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Bra men inte tillräckligt

  Bra shampoo men tror min hårbotten är för extrem. 24 timmar efter hårtvätt så är det dags igen. Har tofs flera dagar och vägrar tvätta det mer än 2 gånger i veckan. Ändå blir det fett direkt.
  Det enda som bet på det var Roaccutan.
  I tonåren kunde jag inte gå klart skoldagen.
  2 gillar
  • för 5 månader sedan
   Jag har också fett hår och tvättar det ca 3 gr i veckan med ekologiskt schampo sedan flera år och använder bara lite balsam i topparna. Endast saltspray som styling, fönar el lockar aldrig utan låter håret självtorka. Ekologiskt torrschampo (ekomärket Rahua är mkt bra) om håret är extra fett. Inte för hett vatten vid hårtvätt och att tvätta borstar och kammar regelbundet är viktigt för mig. Kanske även kolla på vad du äter och och om du motionerar. Men i slutänden föds vi med olika förutsättningar och ditt hår kanske behöver tvättas varannan dag och inget fel med det - jag behövde det i alla år när jag var yngre. De som har torrt hår har det så enkelt men å andra sidan måste de i ofta använda många produkter för att håret ska se glänsande ut - det har vi gratis när det är nytvättat!
   3 gillar

Kérastase
Specifique
Bain Divalent 250 ml

44 Betyg
199:20Rek. pris 279:-

Ett reglerande hårbad för fet hårbotten och känsliga längder. Rengör hårbotten och tillför lätt näring till längderna, samt ger mjukt och glansigt hår. 

250ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1015-225-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019