3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 49 betyg
3
4
7
10
25
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 36 månader sedan

  Lugnar direkt

  Har lite kliande hårbotten som snabbt blir fet, tvättar håret varannan dag. Blev rekommenderad detta i min Lyko-butik och märkte skillnad direkt! Min hårbotten är mycket lugnare och inte lika irriterad och håret blir inte fett lika snabbt längre. Rekommenderar!
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Skumt

  Bra schampo för fet hår med torra toppar men det senaste som jag köpte verkar vara helt annat schampo. Håret blir fet och tungt. Jag hade den gamla flaskan kvar och när jag jämförde den med flaskan som jag fått hem senast så märkte jag att på den första står "utan silikon" - på den som jag beställde från Lyko står ingenting och jag undrar om just det gör skillnaden. Jag har googlat fram schampot och på alla flaskor står det "utan silikon" förutom den som säljs av Lyko. Väldigt besviken...vet inte vad jag ska tro men min första tanke är att det inte är äkta Kerastase schampo! Bortkastade pengar helt enkelt. Kommer aldrig mer beställa något från er, tyvärr...
  1 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Tack för förklaringen. Ja, då har de nog ändrat innehållet i så fall och schampot är oanvändbart tyvärr. Jag var inte så noga och läste ej vad som stod på flaskan, däremot märkte jag skillnaden i håret. Håret känns oljigt och orent strax efter tvättning samt samlar all damm och föroreningar, jag kommer inte använda schampot och har reklamerat det. Kommer definitivt inte köpa igen, varken från er eller från något annat ställe.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  hjälp

  Jag har torrt hår som samtidigt blir fett väldigt snabbt , vilket schampo ska jag använda?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Cornelia!
   Tror detta shampoo du kikat på (bain divalent) borde bli jättebra om du upplever att håret känns fett fort. Kombinera gärna med följande balsam för att ge extra fukt till det torra, var noga med att bara köra balsamet i längderna! 😊👍
   lyko.se/kerastase/kerastase-nutritive-fond-magistral-200ml-1
   Gilla
 • för 7 månader sedan

  Funkade inte för mig först, men ändrade sig med tid

  Det tvättar rent håret så det får tre stjärnor. Men håret blir fortfarande fett lika fort (dvs nästa dag). När jag har tvättat klart är håret trassligt (läs svinto) vid hårbotten. Jag tar inte mer än en klick (som Kerastase visar i sin video) som jag fördelar ut i hårbotten.

  Har nu använt halva flaskan och ser ingen skillnad, har dessvärre mer problem med trassligt hår som ändå blir fett dagen där på.

  Besviken och byter till något annat.

  ---

  3 veckor senare:
  Fortsatte använda schampot för att jag inte bestämt mig för vad jag skulle beställa istället. Det började klia något galet i hårbotten (vilket nu har avtagit) och något har hänt med håret. Det är inte längre tid mellan tvättarna än, men håret känns väldigt annorlunda nu. Det är inte svinto längre 🙀 Fast håret är blött och efter schampo så är det inte trassligt utan känns jämnt återfuktat från botten till topparna! Med bara schampot!! Inget balsam behövs nu! Har använt 3/4 flaska. Kanske detta schampo trots allt får ordning på håret? Kan inte ändra betyget men det är en fyra nu. Om jag får mer tid mellan tvättar blir det en femma.
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Hjälp mott fet hårbotten

  Jättebra schampo för fet hårbotten. Kräver att det används under en tid. Ett toppentips som verkligen fungerat för mig är att tvätta två ggr när håret ska tvättas. Första gången schamponeras håret grundligt och sköljs sedan ur, därefter ytterligare en gång och då får schampot sitta i en liten stund innan du sköljer. Avsluta med balsam i längderna. Min feta hårbotten mår dessutom bättre av att håret (hårbotten främst) fönas torrt så inte håret är blött för länge. Var dock noga med värmeskydd!
  2 gillar
 • för 9 månader sedan

  Kerastase specifique

  Vilket balsam rekommderar ni till detta schampo, hittar inget bra
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Maria! Jag rekommenderar att du väljer ett balsam som passar dina längder. Se bara till att du inte lägger det för nära hårbotten.
   Gilla

Kérastase
Specifique
Bain Divalent 250 ml

49 Betyg
249:-Rek. pris 279:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ett reglerande hårbad för fet hårbotten och känsliga längder. Rengör hårbotten och tillför lätt näring till längderna, samt ger mjukt och glansigt hår. 

250ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1015-225-0250

Köps ofta tillsammans

318:-
837:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter