Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kevin Murphy Angel Wash Shampoo 40ml

28 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

458 ml40 ml250 ml
Beskrivning
Ingredienser

- Färgbevarande schampo för fint / tunt hår.
- Antioxidanter som skyddar ditt färgade hår.
- Bygger upp torra och skadade hår.
- Maximal volym, återfuktande effekt.

40ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1462-105-0040
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
598:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
437:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 28 betyg
4
6
5
6
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Wow!

  Kevin murphy sviker mig aldrig. Jag har använt deras produkter i över 3 år nu och är lika nöjd varje gång. Deras utbud på schampo är så otroligt bra, de har så många olika typer av schampo och balsam som passar allas hår. Sedan kanske de inte funkar för alla men för mig så har Murphy produkterna alltid varit en favorit. Deras beskrivning på vad produkterna gör lockar en otroligt bra och resultatet sviker ju aldrig en. Har testat flera olika typer av schampo och balsam men mitt hår gillar verkligen Kevin Murphy bäst. Priserna kan var lite lite overpriced men det är 100% värt. Verkligen! Recommend recommend! Kevin Murphy är Cruelty free vilket är hur bra som helst. De använder sig också bara av naturliga ingredienser som får ditt hår att må hur bra som helst. Som sagt innan har de produkter som passar till alla olika hårtyper. Vill du ha volym, mjukhet, antifrizz Kevin Murphy’s got you!
  #LykoInflutester
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Ändrat innehåll

  Jag har använt den här schampot och balsam i många år och varit jättenöjd. Har dock märkt att innehållet i schampot ändrat både färg och konsistens på senare tid. Tidigare var färgen lila och hade en krämig konsistens som gjorde den dryg. Nu är den ljusrosa och är vattnig som rinner genom fingrarna. Den nya varianten rekomenderas inte. Är det piratkopior kanske?
  gillar
  • sandra
   för 10 månader sedan
   Jag har inte märkt att konsistensen är något annat än lila och krämig, du kanske har fått en defekt produkt?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 10 månader sedan
   Hej Jaana! Du behöver aldrig vara orolig om vi skulle ha piratkopior då vi endast säljer äkta produkter. Om du misstänker att du fått en defekt produkt så tveka inte att registrera en reklamation.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Bra!

  Ett bra all-around schampo för oss med finare hårstrån!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Angel produkter

  Hej! Jag brukar köpa blonde angel och köpte fel. Köpte angel wash, rinse och inpackning. Jag har ljust slingat ( blont) lite tunt hår. Kan jag använda detta ändå eller kan jag byta? Tack På förhand!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Ann-Charlotte! Du kan använda dessa ändå då de passar din hårtyp. Det enda är att de inte har några silverpigment och håller färgen kall på samma sätt. Är produkterna oöppnade så kan du självklart göra en retur på dessa och köpa de du önskar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Bra!

  Luktar frächt!
  Detta shampo är drygt, luktar gott och ger volym.
  Två hårtvättar tycker jag funkar bäst just för att få ut produkter ur håret ordentligt och för att få upp bra skumkänsla.
  Tvättar man håret två ggr så räcker det med hårtvätt varannan till var tredje dag!
  gillar
  • hanna
   för 2 månader sedan
   ( en flaska innerhöll väldigt rinnigt shampo som vatten, skulle nog inte vara så för inte hänt före eller efter) reklamera om ni får en sån flaska)
   !)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Vilken sort passar mig?

  Hej!
  Jag är blod och har många men tunna hårstrå. Blir håret för tungt upplevs hårbotten bli fet fortare. Har också känslig hårbotten som lätt får klåda. Har blivit rekommenderad Kevin Murphy men vet inte vilken sort som är bäst lämpad för mig? Med vänlig hälsning, Susanne
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Susanne. Kevin Murphy är tämligen snälla mot en känslig hårbotten då de inte innehåller sulfater. Vill du testa Kevin Murphy så skulle jag rekommendera antingen Plumping Wash, eller möjligtvis Angel Wash. Upplever du just nu irritation och klåda så skulle jag dock råda dig till att välja ett schampo vars främsta uppgift är att få bukt på besvären. Exempelvis Neccin No4 är fantastisk om man lider av en torr kliande hårbotten. Klåda kan dock också uppstå om man har fet hårbotten och väntar lite för länge mellan tvättarna. https://www.lyko.se/grazette/grazette-neccin-no4-s...balance-shampoo
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Väldoftande räddare i nöden

  Jag fick tips om att detta schampo har hjälpt andra som precis som jag har problem med seborroiskt eksem i hårbotten, och dra mig baklänges vilken skillnad det har gjort! Det doftar gott, ger ett mjukt och lent hår och ca 90% av mina problem är borta sedan jag började använda det. Någon hade en teori om att det är sulfater som förvärrar eksemen och det skulle ju förklara varför det här schampot har funkat. Jag kommer inte att byta i första taget!
  gillar
  • hanna
   för 3 månader sedan
   Håller med Jana!
   Också märkt den är rinnig, trodde först min son hällt vatten i shampoflaskan!
   Väldigt tunn och rinnig. Balsamet är Dock tjock och krämig .
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019