1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 13 betyg
2
1
3
3
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 5 månader sedan

  GLANS

  Ger superfin glans och lätt färgkorrigering!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko -
  för 6 månader sedan

  Fungerade inte alls

  Denna fungerade tyvärr inte alls i mitt hår, då den inte tonade det alls. Som inpackning var den bra, och gav mycket glans men jag köpte den för att få en annan ton, vilken den tyvärr inte gav
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Fin glans

  Ger bra glans, bra vård och doftar gott men that's it, tyvärr!
  Ger ingen färgskillnad alls på mitt hår.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Underbart

  Älskar Kevin Murphys produkter! Den gav en svag skiftning av färg och det var min önskan så jag är absolut nöjd. Luktar så gott och lämnar håret återfukta och lent. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Stort plus för doften

  Jag brukar ha svårt för K.M´s dofter men denna äääälskar jag! Jättekonstig men beroendeframkallande doft. Jag har väldigt ljusa och spröda toppar och lite mörkare botten, trots detta tog det jättejämnt.
  Jag ville bara ha en svag "rosé"-skiftning och satt därför med denna i bara någon minut, det blev väldigt liten men fin skillnad, så du behöver inte vara orolig att den slår över om den sitter en kort stund.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  Fungerar endast på riktigt ljusa toner

  La denna i mitt askblonda och slingade hår. Blev en väldigt fin peachrosa färg där jag var riktigt blond men tog inte så mycket på resten av håret. Hade förväntat mig mer skillnad. Kan nog bli bra om man använder fler gånger.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Vad gör ja för fel?

  Min frisör använde denna på mig och resultatet blev fantastiskt rosé blont, jag köpte denna då för att fortsätta med den men när jag använde den o hade den i till o med längre än 5 minuter. De blev inget resultat och jag använde de på nytvättat hår så vad gör ja för fel?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 månader sedan
   Hej Frida! Det man ska tänkte på är att man efter shamponering ser till att få ur så mycket vatten som möjligt ur håret och att man inte gnuggar in in den utan nästan som stryker på den. Får du ändå inget resultat så kan du prova att lägga den i torrt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Kevin Murphy
Autumn.Angel 250 ml

13 Betyg
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
AUTUMN.ANGEL är en vårdande & färgförstärkande glansbehandling. Den ger lyster och en mjukt aprikosrosa nyans. Perfekt för naturligt gyllene, gyllenrosé eller aprikostonade blonda nyanser samt för alla nyanser av rött eller orange till mildaste strawberry-blond. AUTUMN.ANGEL ger en antydan av persikorosa till alla ofärgade eller färgade nyanser.

COLOURING.ANGELS är en familj med fem färgförstärkande behandlingar, framtagen för att stärka alla hårtyper, ge glans samt erbjuda olika nyanslösningar. Pigmenten har valts ut för att förstärka befintliga och neutralisera oönskade toner samt få färgen att hålla längre dock utan att addera med din befintliga hårfärg.

"Lipgloss for your hair." - Kevin Murphy

FÖRDELAR & EGENSKAPER
Sulfatfri + Parabenfri + Färgpigment + Nyanserar & färgförstärker + Neutraliserar oönskade nyanser + Tillför fukt & näring + Skyddar + Ger strålande lyster

ANVÄNDNING
Applicera önskad COLOURING.ANGEL i vått, nytvättat hår. Låt verka 3–5 minuter och skölj sedan.

Beroende på hårets tillstånd håller COLOURING.ANGELS i genomsnitt i 3–4 tvättar. Du kan använda dem så ofta du vill eftersom pigmenten utvecklats för att inte adderas.

250ml

Köps ofta tillsammans

568:-
837:-

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.