5 användarbilder
1 look

Looks

Love is in the hair! ✨

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 129 betyg
10
6
6
21
86
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 35 månader sedan

  Favorit!

  Älskar Maxi wash! Använd den på rätt sätt så kommer du att bli så nöjd!
  Tvätta håret så många gånger tills du får ett skum som är fast som en äggvita. Det kan ta två ggr eller 9 ggr, helt beroende på hur mycket beläggningar du har på håret. Håret återfår sin naturliga glans. Vill man så tvättar man en omgång med sitt vanliga shampoo men viktigast är: På med en grym inpackning och låt verka så har du ett fantastiskt resultat!
  30 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 3 månader sedan
   Eller hur! Magiskt! 😍
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Bra!

  Detta funkar fantastiskt bra för mitt hår, använder ungefär ett par gånger i månaden. Tar bort de trista restpigmenten från min silverinpackning. Eftersom jag använder det så regelbundet räcker det med en tvätt med denna, sen kör jag med Björks inpackning "fukt". Blir ett riktigt fint resultat!

  #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Effektivt!

  Super! Tog bort alla rester av färgbomber och silverschampo - väldigt effektivt i en tvätt och endast en applicering. Håret blev ganska torrt, men med ett bra och effektivt balsam återställdes det direkt. Denna lilla förpackning (40ml) räcker lätt till 2-3 appliceringar för mitt långa hår. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Tvätta ur avfärgning?

  Hej! Jag tänkte köra en avfärgning på mitt hår och undrar om detta schampo kan vara bra att använda för att tvätta ur avfärgningen då jag läst att det är extra viktigt att man tvättar noga och får bort all produkt efter?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Rebecca! 🌸
   Jag skulle rekommendera att du kör ett reparerande eller återfuktande schampo för att tvätta ur produkten med. Håret blir en hel del slitet när du avfärgar det, och använder du ett djuprengörande schampo så blir håret väldigt torrt och känns nästan som svinto.
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Maxi Wash

  Jag säger bara wow! En fantastisk produkt som rensar ut alla metaller och annat som samlas i håret. Var något skeptisk efter att jag läst vissa recensioner. Jag har typiskt skandinaviskt blont hår som lätt blir torrt och glanslöst. Efter en tvätt med denna produkt är mitt hår som pånyttfött. Fräscht, glansigt och lätt att ha att göra med. Jag älskar denna produkten! Rekommenderas
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Grönt hår

  Hej! Har naturligt blont hår som aldrig är färgat eller liknande. Jag har flyttat och därefter fått grönt hår av vattnet där jag bor. Vad kan jag använda för produkter för att få bort det gröna?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Marina! 🌼
   Då rekommenderar jag att du kollar in detta shampoo från Lanza som rensar bort mineraler och beläggningar från håret och även tar bort grönt hår som orsakats av vatten 👌😊
   lyko.se/lanza/lanza-healing-colorcarclarifying-shampoo
   Gilla

Kevin Murphy
Maxi Wash Detox Shampoo 40 ml

129 Betyg
75:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

40 ml250 ml
Beskrivning
Ingredienser

Ett detox-schampo som innehåller AHA-syror som bryter ned fett för en ren, klar hårbotten. De balanserande eteriska oljorna tränger ner i hårbotten för att fräscha upp håret, rengöra och rensa en oljig (fet) eller flagnande (torr) hårbotten.

 • Innehåller ingredienser som rengör och avlägsnar lager av gamla oönskade produktrester och kemikalier (beläggningar). 
 • Innehåller naturliga antiseptiska ingredienser som avgiftar hår & hårbotten. Lindrar och påskyndar läkningsprocessen vid hårbottenproblem.

Användning: Applicera på vått hår och massera försiktigt in i hår & hårbotten (skrubba inte), låt verka i 1 minut och skölj sedan. Avsluta alltid med ett balsam efter MAXI.WASH.

 • Peelar/djuprengör med AHA-syror från Papaya, Grapefrukt och Citron.
 • Tar bort oönskade produktrester och kemikalier.
 • Djuprengör en smutsig och flagnande hårbotten.
 • Förbereder håret att ta emot näringsämnen.
 • Lugnar irriterad hårbotten.

Ger en briljant lyster och färg till gråa, matta, gula och trötta hår. Balanserar produktionen av sebum (talg). Förbehandling till färgbehandling. pH 6,0-6,6.

40ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1462-100-0040

Köps ofta tillsammans

150:-
423:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter