Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 24 betyg
1
2
0
6
15
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Förtjockande schampo och balsam som funkar!

  Jag tappade mycket hår för två år sedan och har sedan dess inte tyckt att något har fungerat för att få håret att växa eller bli starkare igen. Jag fick rekommendation av en vän som är frisör att testa detta schampo och balsam från Kevin Murphy för 5 månader sedan och ganska snabbt märkte jag resultat. Nu är jag otroligt nöjd med hur bra det fått mitt hår att må. Både att jag tappar mycket mindre hår och det växer fort, men också att det känns mycket tjockare av produkterna, samtidigt som det känns friskt och fräscht. Kommer fortsätta med det länge framöver! Priset är bra då produkten är dryg och räcker länge. Doften är lite tung men man vänjer sig och då luktar det ändå helt okej, så doften är det enda som dra ner betyget från 5 stjärnor.

  #tävling
  5 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Tjockare hår

  Väldigt nöjd med denna schampoo och balsam. Den är dryg och räcker länge. Håret känns tjockare och fylligare. Doften är fräsch och lätt.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Amanda

  När kommer schampot in igen?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Amanda!
   Tyvärr har den här duon lite längre leveranstid så jag törs inte riktigt säga när de kommer in igen. Tryck gärna på bevaka så får du ett meddelande då de finns inne 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Älskar!

  Denna kombi har gjort underverk för mitt hår under sen graviditet och tidig mammaledighet med amning. Det har gjort att jag har tappat färre stån och även stimulerat de som suttit kvar. Håret känns väldigt friskt! Enda nackdelen är att jag inte är så förtjust i doften på denna. Den luktar väldigt starkt och lite åt "herr"-hållet. När det gäller andra Kevin schampon är doften något som brukar vara till deras fördel, men tyvärr inte denna. Tur den är fantastiskt bra ändå! :D
  2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Skillnad på dessa och

  Vad är skillnaden på Plumping Duo och Plumping Paket?

  Olika färg på flaskorna men verkar göra samma?

  Tacksam för svar :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Mikaela :)
   Det är enbart storleken på flaskorna som skiljer dessa åt. Det är samma produkt.
   2 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inga magiska produkter

  Jag har extremt tunt hår och märker inget magiskt med detta schampo och balsam. Har använt det i ett par månader n. Tycker det tynger ner och upplever ingen "förtjockning". Upplever även att håret blir fett snabbt. Balsamet använder jag inte regelbundet eftersom det får mitt hår att se ännu tunnare ut. Doftar gott, men det är en väldigt stark och manlig doft.

  Kommer inte köpa igen.
  Gilla

Kevin Murphy
Plumping
Duo

24 Betyg
699:-Rek. pris 798:-

Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.

Innehåller:
- Kevin Murphy Plumping Wash 458ml
- Kevin Murphy Plumping Rinse 458ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019