Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kevin Murphy Plumping Paket

51 Betyg
483:65Rek. pris 598:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Kevin Murphy Plumping Wash
Ett förtjockande shampoo som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.


250ml

Kevin Murphy Plumping Rinse
Ett förtjockande Conditioner som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.

250ml

1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
762:65

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
966:45

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 51 betyg
15
5
6
6
19
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Tävling!

  Idag tänkte jag recensera mitt absoluta favorit schampoo och balsam. Detta är även min mans favoriter! Plumping duon från Kevin Murphy stimulerar hårsäckarna gör håret tjockare och ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Och jag kan garantera er att ni aldrig luktat på ett godare schampoo och balsam förrän ni luktat på detta. Och det bästa av allt är att lukten sitter kvar i håret även om man fönar det!

  Tävling! Var med och tävla om produkter för 3000 kr.
  Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du ska vinna.
  Lycka till

  Förresten jag har en rabattkod som ger 25% på smink, i 48 timmar,
  Rabattkoden är jonna25
  gillar
  • magdalena
   för 9 månader sedan
   Mitt hår är hemskt just nu, grått tunt och tråkigt men känner inte att det finns någonting som hjälper mitt hår att bli fint. Jag älskar allt som har med produkter till håret att göra och min stora önskan är att få ett fylligt och tjockt hår, precis som dig!! Så att vinna vorre verkligen en dröm, att få testa ditt favoritmärke och bli fin och fräsch till sommaren! Puss <3
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • anna
   för 2 veckor sedan
   Vill känna mig fräsch i håret.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 17 månader sedan

  Manlig doft

  Otroligt opassande doft tycker jag. Luktar som en hel karl. Har bara använt det en gång och det bär mig emot att använda den igen men i o m priset vill jag inte kasta den. Mycket pengar. Nu är min förhoppning att den iaf ska hålla vad den lovar om att göra håret fylligare.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Doften är katastrof

  Har bara använt detta två gånger men kommer inte kunna använda det mer för det doftar STARKT HERRPARFYM. Så kan tyvärr inte bedöma effekten, men skulle inte rekommendera någon att köpa detta pga av doften. Inte ens män vill dofta såhär starkt. Min man kan tål inte doften, när han kommer in i samma rum som mig efter att jag använt der blir han överväldigad av den starka herrparfym-doften. SÅ TRÅKIGT :( I don’t like it.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Superduper

  Min älskade plumping. Det här är ett sånt fantastiskt shampoo som verkligen gjort skillnad på mitt hår. Det ger en lätt men återfuktad känsla och det blir mycket lättare att borsta håret om du kör tillhörande balsam efter. Jag upplevde också att jag inte tappade lika mycket hår när jag körde denna regelbundet. Det här är den serie som jag ALLTID kommer att gå tillbaka till. Dock ska jag varna för doften, det är en required taste. Dessa är ganska häftigt parfymerade så är du känslig för doft så tycker jag att du ska köra living proof volume istället 😊.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Volymprodukter utan strävhet!

  Många shampo+balsam som ger volym ger ofta struktur, vill du slippa den känslan, men ändå få ett ordentligt lyft samt en enormt svällande effekt är detta duon för dig!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Hormonhår.

  Kan man använda produkten när man ammar?
  Man tappar ju så himla mycket hår nu efter graviditeten så vill ju inte göra det värre med eländet. 😆
  gillar
  • anne
   för 2 månader sedan
   Helt otroligt! Ni skriver FRI FRAKT men när man kommer till kassan tas en avgift på 9 kr PLUS 29 kr! Det måste vara mer än jag som reagerar på det här? Andra leverantörer har mkt bättre villkor. Varför skriver ni Fri frakt?? Lägg till villkoren om det finns några...
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Kevin M

  Ingen förtjockande effekt samt doftar dom jag använt ett herr schampoo.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019