3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 97 betyg
22
5
11
14
45
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  Tävling!

  Idag tänkte jag recensera mitt absoluta favorit schampoo och balsam. Detta är även min mans favoriter! Plumping duon från Kevin Murphy stimulerar hårsäckarna gör håret tjockare och ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Och jag kan garantera er att ni aldrig luktat på ett godare schampoo och balsam förrän ni luktat på detta. Och det bästa av allt är att lukten sitter kvar i håret även om man fönar det!

  Tävling! Var med och tävla om produkter för 3000 kr.
  Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du ska vinna.
  Lycka till

  Förresten jag har en rabattkod som ger 25% på smink, i 48 timmar,
  Rabattkoden är jonna25
  293 gillar
  • för 3 månader sedan
   Hej Mitt hår faller ut mycket svagt och trött
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 36 månader sedan

  Manlig doft

  Otroligt opassande doft tycker jag. Luktar som en hel karl. Har bara använt det en gång och det bär mig emot att använda den igen men i o m priset vill jag inte kasta den. Mycket pengar. Nu är min förhoppning att den iaf ska hålla vad den lovar om att göra håret fylligare.
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Vilken serie passar mitt hår?

  Hej!
  Har blont, mellanlångt hår med tunna hårstrån. Håret är hyffsat tjockt och har bra kvalitet i längderna men har en tendens att gå av ”där fram”.. Klipper och slingar/bleker på salong var tredje-fjärde månad och får då behandling med Olaplex. Försöker ta väl hand om håret, tvättar 1-2 dagar per vecka och använder torrshampoo där emellan.. Mitt hår blir fett snabbt men känns torrt och slitet framförallt fram vid hårfästet där det dessutom gått av på flera ställen. Använder Kevin Murphys maxi wash som jag älskar och har även haft angel-serien länge. Nu har jag börjat titta på plumping wash, hydrate me eller repair me..? Vill ha en vårdande serie för mitt skadade hår ”där fram” för att försöka få det att växa ut igen, men samtidigt inte ha något som tynger då mitt hår snabbt blir fett trots glesa hårtvättar.. Tacksam för hjälp och råd!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Luktar manligt

  Tycker inte att schampot var bra för mitt hår, det blev sjukt frissigt. Värst av allt är att det luktar man 😳
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Super

  Älskar doften och känslan efter detta schampo och balsam. Har rätt tunt hår men detta ger lite volym och känns luftigt
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Ny favvo!

  Dyrt kan man kanske slås av. Men du, ta steget, du kommer absolut inte ångra dig!! Dryg produkt, du behöver inte använda så mycket.

  Doftar fantastiskt, doften håller även flera dagar i håret.

  Jag har tunt och livlöst hår och detta har förändrat det.
  Kommer inte kunna leva utan denna lyx <33
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Bra effekt - hemsk doft

  Har kört Kevin murphy ett par år. Repair, Angel, Angel blonde, hydrate samt maxi wash. Och även testa denna hos min frisör. Jag tycker att alla olika sorter jag nämnt har behagliga dofter. Plumping serien är mkt intensivare och den som doftar "tant". Den är så stark att jag får ont i huvudet av den då den sitter i tills du tvättar igen. Så jag kör antingen schampo eller balsam, ej båda samtidigt :) volymeffekten är nämligen super. Anser inte att jag är känslig för dofter även om jag föredrar lätta o friska framför söta och tunga.
  1 gillar
  • för 3 månader sedan
   Älskar doften 😍😍😍
   1 gillar

Kevin Murphy
Plumping Paket

97 Betyg
599:-Rek. pris 658:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Kevin Murphy Plumping Wash
Ett förtjockande shampoo som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.


250ml

Kevin Murphy Plumping Rinse
Ett förtjockande Conditioner som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.

250ml

Köps ofta tillsammans

774:20
1217:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter