Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kevin Murphy Plumping Paket

57 Betyg
569:-Rek. pris 598:-
Beskrivning
Ingredienser

Kevin Murphy Plumping Wash
Ett förtjockande shampoo som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.


250ml

Kevin Murphy Plumping Rinse
Ett förtjockande Conditioner som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Plumping Line består av Plumping.Wash, Plumping.Rinse och Body.Mass. Dessa produkter är utformade för att förtjocka tunt hår och göra det fylligare, samtidigt som de förhindrar tillfälliga håravfall.

250ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 57 betyg
16
5
7
7
22
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Tävling!

  Idag tänkte jag recensera mitt absoluta favorit schampoo och balsam. Detta är även min mans favoriter! Plumping duon från Kevin Murphy stimulerar hårsäckarna gör håret tjockare och ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall. Och jag kan garantera er att ni aldrig luktat på ett godare schampoo och balsam förrän ni luktat på detta. Och det bästa av allt är att lukten sitter kvar i håret även om man fönar det!

  Tävling! Var med och tävla om produkter för 3000 kr.
  Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg med en motivering till varför just du ska vinna.
  Lycka till

  Förresten jag har en rabattkod som ger 25% på smink, i 48 timmar,
  Rabattkoden är jonna25
  gillar
  • magdalena
   för 12 månader sedan
   Mitt hår är hemskt just nu, grått tunt och tråkigt men känner inte att det finns någonting som hjälper mitt hår att bli fint. Jag älskar allt som har med produkter till håret att göra och min stora önskan är att få ett fylligt och tjockt hår, precis som dig!! Så att vinna vorre verkligen en dröm, att få testa ditt favoritmärke och bli fin och fräsch till sommaren! Puss <3
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • anna
   för 3 månader sedan
   Vill känna mig fräsch i håret.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 20 månader sedan

  Manlig doft

  Otroligt opassande doft tycker jag. Luktar som en hel karl. Har bara använt det en gång och det bär mig emot att använda den igen men i o m priset vill jag inte kasta den. Mycket pengar. Nu är min förhoppning att den iaf ska hålla vad den lovar om att göra håret fylligare.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Fråga

  Jag har självlockigt väldigt tunt hår. Vill få ökad hårväxt och få håret se tätare och tjockare ut. Jag plattar även håret varje dag. Skulle dessa passa mitt hår? Eller kan ni rekommendera något annat?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Inte för mig

  Denna produkten passade inte alls mitt hår. Min upplevelse är snarare att håret blivit torrt och tovigt. Lukten är en lukt jag tröttnade på efter 2 användningar och behöver nu täcka den med en starkt luktande hårinpackning så jag slipper gå runt och lukta tant hela dagarna. Tyvärr.. hoppades mer på dessa produkter då de flesta andra verkar tycka om dom 😕
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  För dig med lite tunnare fina hårstrån!

  Så bra! Har du finare tunnare hår (som jag) så är detta verkligen något du måste testa! Ger håret en fylligare känsla samtidigt som det gör det väldigt lent och glansigt utan att tynga ner.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Tjockare hår

  Provat så många olika märken men detta är överlägset bäst och resultatet märks efter 2 gånger.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Doften är katastrof

  Har bara använt detta två gånger men kommer inte kunna använda det mer för det doftar STARKT HERRPARFYM. Så kan tyvärr inte bedöma effekten, men skulle inte rekommendera någon att köpa detta pga av doften. Inte ens män vill dofta såhär starkt. Min man kan tål inte doften, när han kommer in i samma rum som mig efter att jag använt der blir han överväldigad av den starka herrparfym-doften. SÅ TRÅKIGT :( I don’t like it.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019