1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 31 betyg
3
1
2
13
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  Ny favorit

  Älskar doften. Älskar hur den verkligen reparerat mitt hår som jag mixrat så mycket med.
  7 gillar
 • för 5 månader sedan

  Prisvärd!

  Efter att använt Kevin Murphy repair me serien i ca 1,5 månad. Vill jag bara säga hur förvånad jag är hur den höll allt den lovade. Den får verkligen håret att kännas samt se mindre slitet ut. Blir glansigare, lätthanterligt samt ser friskt ut. Jag har själv fina/normala strån, älskar att de är så många naturliga extrakt i och hur doften är unisex. Doften kan till en början kännas lite ”maskulin” om man luktar direkt ifrån flaskan men luktar verkligen gott i håret.

  Håret kan dessvärre kännas smutsigt tidigare än de brukar efter en tvätt något man borde ha i åtanke innan man slutar använda produkten för att man tycker att håret känns fett så är de så med de allra flesta paraben och sulfat fria produkter. Men håret vänjer sig efter första veckan i värsta fall andra veckan. Efter invänjningsperioden blir de bara bättre och bättre. Schampot löddra väldigt bra och är drygt lite produkt kommer man långt med.

  En serie som tillåter håret att repareras med lite hjälp på traven, de vill säga de finns inga genvägar till oslitet hår oavsett hur bra dessa produkter är. Så skyll inte på produkten om håret inte förbättras och du inte sett över övriga hår rutiner så som värme verktyg och skippar att kapa de mest slitna håret.

  Med de sagt vill jag sammanfatta. Bra produkter för rimliga priser. Köps i vanliga fall på frisörsalonger för högre summor. #Lykoinflutester
  1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Älskar!

  Älskar detta schampo! Gör underverk för mitt hår som varit utsatt för diverse "Ica-schampon" under min mammaledighet. Det har börjat växa som ogräs och känns mycket friskare! Kevins schampon är alla bra! Välj det som passar bäst för stunden. I början av mammaledigheten använde jag plumping för att motverka att tappa så mkt hår vid amningen!
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  Bra kvalité

  Är en person som sällan favoriserar märken utan brukar testa nytt rätt ofta. Jag återkommer till detta märke då jag känner att håret mår bra och doftar underbart. Det känns sällan fett snabbt (vilket är ett problem för mig). #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Hår-räddare

  Produkterna som räddat mitt slitna och tunna hår, som nu är tjockt och fräscht! Luktar gott och är drygt, helt klart värt pengarna #tävling
  1 gillar
 • för 6 månader sedan

  En favorit

  Älskar Kevin Murphy! Dryga och väldoftande produkter som gör vad som utlovas. Detta balsam "works miracles" i mitt just nu väldigt torra hår efter sommaren! Låter balsamet sitta några minuter så är håret som när ma lämnar frisören. (Jag har tunna och fina hårstrån)
  2 gillar

Kevin Murphy
Repair Me
Duo

31 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser

Kevin Murphy Repair Me Wash Shampoo

Återuppbyggande, återfuktande och stärkande schampo med kraftfulla proteiner från bambu, aminosyror från silke, antioxidanter och enzymer som skyddar håret och varsamt tar bort föroreningar och gör det mjukt och följsamt.

Användning: Applicera i vått hår. Massera in i hår & hårbotten, skölj. 
Upprepa vid behov.

Fördelar: Närande, återuppbyggande, fuktgivande, stärkande, reparerande och utjämnande. Sulfat- & parabenfritt.

458ml


Kevin Murphy Repair Me Wash Conditioner

 • Återuppbyggande conditioner med sheasmör och aloe vera.
 • Ger håret elasticitet och lyster.
 • Milt smörjande effekt som skyddar hårstrået och ger det hanterbarhet. 

458ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter