Kmax

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 6 månader sedan

  Bra produkt med dålig förpackning

  Har bara testat lite, men själva produkten känns jättebra. Bra färg, täcker fint och sitter fast.Det verkar även vara mycket i förpackningen. Men, själva förpackningen känns som en riktigt billigt skokräm. Vågar inte packa ner den i min sminkväska och resa i fall locket kommer loss / går sönder och produkten förstörs, samt allt annat i väskan. Jag var också lite besviken att det kommer inte med en borste eller svamp för applicering. I produktbilden visas det en borste, och i instruktionerna står det att man applicera med svampen, med det kommer inte med nån av dessa. Hade man vetat det kunde man ha köpt till någonting - men det var inte tydligt. För det priset kunde förpackningen ha varit lite bättre kvalitet och kommit med en borste / svamp. Produkten får 4,5 - 5 stjärnor, men förpackningen 1, så vi landar på 3 :)
  Gilla

Kmax
Concealing Scalp Shader White

1 Betyg
395:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

En kosmetisk anti-tunn produkt i en kompakt kräm, idealisk för applicering i hårbotten, till mycket tunt hår och till korta eller mycket korta frisyrer. Mycket resistent mot vatten och svettning.

Kmax Concealing Scalp Shader är en kosmetisk produkt som döljer hårförtunning och döljer skallighet. Den är mycket vattenfast så att den kan användas i havet eller poolen. Produkten kan användas som ett alternativ till mikrofiber anti-thinning kosmetika, eller kan användas tillsammans med dem för ännu bättre resultat eftersom det fungerar på ett annat sätt men ger samma effekt av hårförtjockning. Den speciella strukturen i den kompakta krämen garanterar att produkten håller perfekt både på hud och hår och det är mest rekommenderat att simma i poolen eller havet.

Den finns i följande färger: Svart, Mörkbrun, Mediumbrun, Kastanjebrun, Ljuskanna, Blont, Ljusgrå, Vit. När du har fått viss erfarenhet av att använda produkten, kommer du att kunna uppnå extremt realistiska hårförtjockningseffekter. Den används faktiskt av professionella sminkartister för scen- eller filmmakeup och används också i tv för att göra kändisar, aktörer och politiker ser ut som de har "lite extra hår".

Användning: Använd Kmax Concealing Scalp Shader på den rena och torra hårbotten. Du kan också fortsätta på fuktigt hår. Fukta svampen under vatten. Lägg den våta svampen över produktskivan.

Applicera produkten i hårbotten med svampen, färglägga små områden åt gången. Ta bort eventuell fläck eller produktöverskott med en fuktig trasa. Låt produkten torka, och om du normalt använder en hårtork, ställ in den på låg temperatur och en långsam hastighet. Annars borsta eller kamma håret i några minuter, vilket kommer att påskynda torkningstiden. Hårrötterna är de sista som torkar, så se till att du borstar håret helt ner till roten. Detta hjälper till att optimera hårvolymen.

OBS!
Medföljer ingen appliceringssvamp.

35g
 • Kategori:Utväxt
 • Artikelnummer:
  2431-109-0008

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019