Kmax

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Kmax
Volumizing Shampoo 250 ml

Bli först med att betygsätta produkten
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Kmax Volumizing Shampoo är en mycket effektiv rengöring för frekvent användning som kombinerar en extremt känslig och dyrbar rengöringsbas och konditioneringsmedel speciellt formulerat för att ge volymen, ljusstyrkan och mjukheten i håret. Ett komplex av fuktgivande medel för komplett resultat.

Kmax Volumizing Shampoo uppfyller helt och hållet följande krav:
Rengöringsbasen för Kmax Volumizing Shampoo använder värdefulla ytaktiva ämnen (ingen SLS / SLES) och har studerats specifikt för att få en extremt ömtålig rengöring som inte förändrar hårbotten medan den är effektiv för att avlägsna smuts och överskott av talg.
Dessa egenskaper gör produkten perfekt för daglig och korrekt rengöring av håret, utan att vara för aggressiv på hud och hår.

Huvudsakliga ytaktiva ämnen:
Dinatrium Laurethsulfosuccinat: Primäranjonisk tensid med utmärkt hudkompatibilitet.

Natriummetyloleyltaurat: extraanjoniskt ytaktivt medel härrörande från kondensationen mellan en fettsyra och en aminosyra (taurin). Detta ytaktiva ämne, förutom mjukhet, säkerställer en ljus konditionering och disciplineringseffekt.

Laurylpoliglukos: extra icke-joniskt ytaktivt medel (en alkylpolyglukosid), extremt tolererbar.

Natriumkokopolyglukostartrat: extraanjoniskt ytaktivt ämne, erhållet genom reaktionen mellan en alkylpolyglukosid och en alfa-hydroxisyra (vinsyra).

Coco-betaine: extra amfotert ytaktivt medel med god hudkompatibilitet.

För det andra har vi lagt till ett medel härlett från Guar gummi, vilket är användbart både för att neutralisera statisk elektricitet och att ge konsistens åt håret. Slutligen säkerställer ceramiderna en aktiv åtgärd på hårstrukturen, genom att förlora skalorna och göra den mer resistent, kompakt och skyddad.

Tack vare synergin hos dessa ingredienser får håret en extra stor volym, konsistens, mjukhet, ljusstyrka och otrevlighet utan någon tyngdseffekt.

Huvudsakliga ytaktiva ämnen:Hydrolyserat risprotein: hydrolyserade risproteiner

Hydrolyserad cheratin: hydrolyserad keratin

Guarhydroxipropyltrimoniumklorid: ett kvaternärt filmbildande medel härlett från Guargummi

Palmytoil Myristyl Serinate: Ceramide

En stor mängd ämnen med fuktgivande, lugnande och uppfriskande effekt fullbordar formuleringen och behandlar både hårbotten och håraxeln genom att främja ett hälsosamt tillstånd och ge dem mycket användbara ämnen.

Aloe Barbadensis Leaf Juice: Aloe Vera utför en viktig lugnande och fuktgivande åtgärd tack vare mucopolysackarider, vitaminer, mineraler och enzymer som den är rik på.

Allantoin: Allantoin har anmärkningsvärda återfuktande, lugnande och keratoplastiska effekter.

Provitamina B5 , Panthenol: Panthenol spelar en viktig roll för att upprätthålla ordentligt vattenhalt i både epidermis och hår samt att vara ett skydds- och dekongestantmedel.

Tocopherylacetat: E-vitamin utför en viktig antioxidantverkan genom att skydda cellmembran från nedbrytning orsakad av fria radikaler.

Gliceryn: Glycerin är en fuktgivande och lugnande ingrediens av vegetabiliskt ursprung.

Användning: Applicera på vått hår och hårbotten. Applicera en lämplig mängd Kmax Volumizing Shampoo , massera försiktigt för att få en mjuk och rikligt lödder. Lämna i håret ca 2-3 minuter, skölj sedan grundligt med ljummet vatten. Produkten är till för frekvent användning, då kan den användas varje dag för en korrekt hårhygien.

250ml
  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    2431-111-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019