1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 12 betyg
1
0
0
1
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Fantastisk!

  Som en ”gel” när man först får ut den och efter någon sekund formas den till en mousse som känns återfuktande och inte uttorkande som de flesta andra mousse. (värt att nämna är att alltid ta i produkterna i duschen när det fortfarande är riktigt, riktigt blött och sedan krama upp med en microfiber handduk)

  Lockarna formas direkt när du tar i moussen och den lämnar ingen krispig yta. Ett litet skal blir det dock, men bara genom att krama håret försvinner det. Älskar att den känns fuktgivande och ändå ger studsig stadga!

  Fungerar fint att blöta ner håret lite och ta i ny produkt för att fräscha upp lockarna. Doftar dessutom ljuvligt utan att bli påtagligt störande i doften.
  6 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Ger nytt liv till lockarna!

  Funkar jättebra för mina lockar! Brukar ha i den när håret fått torka en stund, men fortfarande är ganska blött. Sedan när det torkat så kramar jag igenom håret för att separera lite på lockarna. Brukar då bli väldigt fint! Den är också super när man vaknar upp med lite halvplatt hår på morgonen. Då brukar jag först spraya lite vatten i håret och sen krama i moussen.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Den tog fram mina naturliga vågor!

  Fantastiskt bra produkt som förstärkte mina naturliga vågor/lockar som jag inte ens visste jag hade. Använder den i hela håret efter att jag duschar och fönar det eller låter det självtorka. Dessutom doftar den underbart! #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Den bästa moussen

  Denna mousse är ett måste för den som har lockigt hår, funkar bäst när den appliceras i blött hår och man behöver inte ta så mycket, den är dryg och kladdar inte. Moussen ger stadga och lyster till håret och för bästa resultat ska man krama håret vid applicering och därefter låta håret självtorka. Jag är super nöjd med denna mousse och varmt rekommenderar den.#tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Besviken

  Efter att ha läst omdömen för denna produkt så tänkte jag ge den ett försök trots att det är en mousse. Men är inte alls nöjd. Håret känns torrt och strävt, med en tydlig hinna på håret. Den ger ingen stadga och där med inga definierade lockar. Så ovärd pengarna.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Bästa för frizziga lockar!

  Moussen ger en härlig mjuk känsla utan att tynga. Tar även bort frizz. Super för alla lockiga hår som lätt blir frizziga.
  Doftar jätte gott!
  1 gillar

KMS
Curlup
Wave Foam 200 ml

12 Betyg
249:-Rek. pris 259:-
Beskrivning
Ingredienser
Förstärker naturliga vågor i håret med hållbarhet och definition. Kontrollerar frizz och skyddar mot luftfuktighet i upp till 72 timmar. Arbeta in i handdukstorkat hår, föna med diffuser eller låt lufttorka.

200ml
 • Kategori:Mousse
 • Artikelnummer:
  1168-157-0200

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020