1 användarbild
Komorebi Beauty

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.9

Baserat på 439 betyg
51
30
44
80
234
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  MYCKET BRA!!

  WOW!!!
  Detta funkar verkligen, måste säga att jag var skeptisk till en början, och trodde att om det skulle funka skulle det ta lååång tid, men jag har bara använt serumet 3 nätter och har redan börjat se resultat!! Så sjukt!

  TIPS: Anledningen till varför jag var skeptisk till en början var för att "man ska lägga det som en eyeliner", (enligt bruksanvisning) jag tänker att gör man bara det så når kanske inte serumet fransrötterna lika lätt vilket leder till mindre eller inget resultat! Rekommenderar istället att man ÄVEN lägger det som en kajal, alltså precis mellan fransarna, sedan ta pekfingret och masserar in serumet. Synen kan bli lite suddig eftersom överflödet utav serumet kan hamna i ögonen men det är inget som svider, gör ont eller kan skada ögonen på något sätt, så det är inget att vara rädd över! :)
  14 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 24 månader sedan
   Hej Aseel! Denna är endast framtagen för ögonfransarna,
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Funkar inte

  Jag har använt serumet i 30+ dagar men tycker inte att mina fransar blivit längre alls.
  4 gillar
 • för 6 månader sedan

  Jättebra

  Bra ögon serum som ger fylligare fransar #tävling
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Sådär

  Fungerade sådär på mig i just frågan att förlänga fransarna, dock märker jag att mina fransar blir tjockare och liksom mår bättre, så den förtjänar ändå sina stjärnor
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Fungerade inte på mig

  Tyvärr gav det här serumet ingen effekt alls på mig, dock känns det alltid bra att ge fransarna näring ändå.
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Maja

  Jag har aldrig gett ett omdöme för någon produkt men känner att jag måste göra det nu. Denna produkt har gett mig precis det resultat jag var ute efter, inte alldeles för långa fransar men fortfarande en stor skillnad och jag känner verkligen att de har blivit tjockare och konstigt nog även mörkare. Liten produkt med STOR effekt! Kan genuint rekommendera denna produkt.
  2 gillar
 • för 8 månader sedan

  Tveksamt

  Jag har använt det nu i tre veckor. Efter två veckor märkte jag absolut skillnad. Mina ögonfransar blev längre, mörkare, tjockare och glansiga..... på bara ENA ögat. Jag började därför endast sätta serumet på det ögat det inte funkat på. Då märkte jag YTTERST LITEN skillnad på vissa av fransarna på det ögat. De är alltså fortfarande avsevärt kortare och fulare än på ”fina ögat” och växer nu i konstiga vinklar, och jag tappar även fler. Testade att sätta serumet på båda ögonen igår och nu har jag tappat lite på det ”fina” ögat också under natten och de är även sneda. Fattar inte vad jag gör för fel. Jag har varit mycket försiktig när jag tvättat mig och använt tvål utan parfym osv. Gnuggar inte ögonen. Någon som har samma problem med att det bara funkar på ena sidan? Varför ramlar de av dessutom?
  Gilla

Komorebi Beauty
Eyelash Serum 6 ml

439 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Komorebi Beauty Eyelash Serum hjälper dig att sätta liv i dina drömmar om långa, täta, vackra och fylliga ögonfransar. Inte nog med detta så förnyar och vårdar ögonfransserumet dina ögonfransar genom att stimulera förutsättningarna för fransarnas naturliga tillväxt. Komorebi Beauty Eyelash Serum är en effektiv, svensktillverkad produkt som är skonsam mot ögon och hud. Redan efter 4 veckor syns en märkbar skillnad!

Passar:
Både män och kvinnor som vill ha längre och fylligare fransar.

Användning:
Applicera Komorebi Beauty Eyelash Serum på ögonfransarna (fri från makeup) en gång per dag (på kvällen) i minst 30 dagar. Applicera ögonfransserumet längs med övre framkanten som en eyeliner.

Tillverkad i Sverige.

6ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020