Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konjac Sponge Aloe Vera Våg

Bli först med att betygsätta produkten
85:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Karmamejus konjacsvamp är naturligt basisk och skapar därfor balans i hudens pH-värde. Den exfolierar och rensar huden grundligt, stimulerar blodomloppet och hudens återuppbyggning utan att skada de känsliga skikten i överhuden. Deras 100% naturliga konjacsvamp är framställt av rå silkesfiber från Amorphophallus konjac-plantans rot. Konjacsvampen är full av viktiga vitaminer, mineraler och aminosyror och erkänd för sin sundhetsfrämjande egenskaper. 

Användningen av konjac har i Japan och Kina varit utbrett i över 1500 år. Perfekt til nyfödda bebisar, torra och känsliga hudtyper.

För dagligt bruk i stället för bommullsrondeller, ansiktsservetter, konstgjorda tvättsvampar och liknande. Lägg svampen i blöt i varmt vatten och låt den suga i sig i 3 till 5 minuter. Se till att svampen är helt genomfuktad innan du använder den på huden. Massera försiktigt ansiktet i cirkulerande rörelser. När den används med rengöringsprodukt behövs bara hälften av den vanliga mängden. Skölj svampen noggrant efter användning. Häng upp den i snöret och låt den torka ordentligt. Sterilisera den med kokande vatten en gång i veckan.

Konjac Sponge

Köps ofta tillsammans

Konjac Sponge Aloe Vera Våg
Lyko Bath Sponge Grey
Pris för allt
124:-

Köps ofta tillsammans

Konjac Sponge Aloe Vera Våg
Mr Bear Family Beard Brew Citrus
Mr Bear Family Beard Brush Travel Size
Pris för allt
473:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Just nu! 20% rabatt på smink! Klicka här för att få koden!