Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konjac Sponge Angel Cloth

Bli först med att betygsätta produkten
199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Konjac Sponge Angel Cloth är en innovativ rengöringsduk, formad precis som en ängel, och är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet. När rengöringsduken blir våt utvecklas ängeln till en mjuk, exfolierande rengöringsduk och är idealisk att använda vid både varm och kall rengöringsrutin. Den är även idealisk at använda när du ska avlägsna en ansiktsmask.

En skonsam rengöringsduk som exfolierar huden och lämnar huden mjuk, fräsch och vårdad. Efteråt är huden strålande med en förfinad känsla. Addera vatten och en liten mängd av din favoritrengöring för att ta bort makeup och orenheter. Om du använder vattenlöslig makeup eller ingen makeup alls så behövs ingen extra rengöringsprodukt.

  • 100% naturliga konjak-växtrötter.
  • Fri från kemikalier, färgämnen, tillsatser & irriterande ämnen.
  • Konjak-växtrötter är 100% biologiskt nedbrytbart.


Användning:
Skölj och fukta svampen Konjak helt i varmt vatten före användning. Pressa ut 
överflödigt vatten och rengör huden försiktigt. Gnid i en cirkelrörelse för att
peela lätt, uppfriska och ta hand om din hud. Användning av rengöringsprodukter är inte nödvändigt. Om du lägger rengörningsmedel på svampen så blir dess funktion ännu mer effektiv.


Skölj svampen alltid väl efter användning och låt den torka fritt. Vrid inte, eftersom de känsliga växtfibrer kan skadas, pressa bara svampen mellan händerna. Du kan sätta en ren Konjak svamp i kylskåpet, så att den förblir fräsch och sval och förlänger dess livslängd. Svampen krymper när den torkar och blir hård, vilket är helt normalt. Före nästa användning måste ges för att absorbera vatten, så att det blir fuktigt igen. Använd aldrig en torr svamp. Ju bättre du tar hand om din svamp, desto längre blir svampens livslängd. Lämna aldrig en svamp i dusch eller i vatten.

  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    1798-116-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018