Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konjac Sponge Facial Puff Konjac Sponge Bamboo Charcoal

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Konjac Sponge Facial Puff with Bamboo Charcoal - en rengöringssvamp till ansiktet, gjord av konjak- (Konnyaku) växtrötter av högsta kvalitet. Innehåller bambukol som är perfekt för tonåringars hud och de med fet hud som är benägna att få kvisslor och blemmor. Bambukol är en antioxidant med mineraler som ökar hudens absorberande förmåga, perfekt för att avlägsna överflödig olja och hjälper dig att komma åt acne-bakterier som är svåra att nå.

Den unika nätliknande strukturen i svampen masserar skonsamt huden och stimulerar blodflödet och ny tillväxt av hudceller. Genom att massera med denna miljövänliga svamp, rengör, återfuktar och stimulerar du huden på ett naturligt sätt.

Passar normal till kombinationshud.

Användning:
Skölj och fukta svampen Konjak helt i varmt vatten före användning. Pressa ut
överflödigt vatten och rengör huden försiktigt. Gnid i en cirkelrörelse för att
peela lätt, uppfriska och ta hand om din hud. Användning av rengöringsprodukter är inte nödvändigt. Om du lägger rengörningsmedel på svampen så blir dess funktion ännu mer effektiv.

Skölj svampen alltid väl efter användning och låt den torka fritt. Vrid inte, eftersom de känsliga växtfibrer kan skadas, pressa bara svampen mellan händerna. Du kan sätta en ren Konjak svamp i kylskåpet, så att den förblir fräsch och sval och förlänger dess livslängd. Svampen krymper när den torkar och blir hård, vilket är helt normalt. Före nästa användning måste ges för att absorbera vatten, så att det blir fuktigt igen. Använd aldrig en torr svamp. Ju bättre du tar hand om din svamp, desto längre blir svampens livslängd. Lämna aldrig en svamp i dusch eller i vatten.

  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    1798-122-0001

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018