Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konjac Sponge Eye Pads 8st

Bli först med att betygsätta produkten
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Konjac Sponge Konjac Eye Pads är återanvändbara rengöringspads för att avlägsna makeup från ögonen på ett skonsamt men effektivt sätt, samtidigt som området kring ögat skonsamt exfolieras. Den är gjord av 100% naturliga konjak-växtrötter (Konnyaku) av högsta kvalitet.

Detta set innehåller 8 st återanvändbara rengöringssvampar anpassat för just ögonen. Addera enkelt vatten och en liten mängd av din rengöringsprodukt och svep varsamt över ögonen. Om du har vattenlöslig makeup eller ingen makeup alls behöver du inte addera någon extra rengöringsprodukt.

Användning:
Skölj och fukta svampen Konjak helt i varmt vatten före användning. Pressa ut
överflödigt vatten och rengör huden försiktigt. Gnid i en cirkelrörelse för att
peela lätt, uppfriska och ta hand om din hud. Användning av rengöringsprodukter är inte nödvändigt. Om du lägger rengörningsmedel på svampen så blir dess funktion ännu mer effektiv.

Skölj svampen alltid väl efter användning och låt den torka fritt. Vrid inte, eftersom de känsliga växtfibrer kan skadas, pressa bara svampen mellan händerna. Du kan sätta en ren Konjak svamp i kylskåpet, så att den förblir fräsch och sval och förlänger dess livslängd. Svampen krymper när den torkar och blir hård, vilket är helt normalt. Före nästa användning måste ges för att absorbera vatten, så att det blir fuktigt igen. Använd aldrig en torr svamp. Ju bättre du tar hand om din svamp, desto längre blir svampens livslängd. Lämna aldrig en svamp i dusch eller i vatten.

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1798-117-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019