4 användarbilder
LA Girl

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 16 betyg
2
5
4
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 dagar sedan

  Classic ivory

  Jag beställde Classic ivory då jag trodde den skulle vara ljus och perfekt för mig, men så lite som jag visste när de kom så var färgen inte alls som på bilden, i verkligenheten var den näst intill röd och inte som på bilden.. väldigt besviken må jag säga. Här har ni lite skillnader på dem. Det är samma färg och allting stämmer förutom att det är en vilseledande bild på färgen..
  Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Inte alls kall i färgen

  Beställde färgen "cool tan" men hopp om att det skulle vara en kallare färg. Tyvärr var den väldigt orange..
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Hej

  Jag har 115 i foundation vilken färg ska jag ha?
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej! 😊
   Det är alltid klurigt med nyanser. Rekommenderar dig starkt att besöka en fysisk butik för att prova ut en nyans som passar din ansiktston perfekt! 😊🔅
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  countor

  vilken färg kan man använda för countor, jag har en normal hudfärg
  Gilla
  • Medarbetare på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Safa! 😊
   Skulle rekommendera att du går in här:
   lyko.se/smink/ansikte/contouring
   om det är produkter inriktade på contouring du vill ha, concealern jobbar mer för att jämna ut grunden innan övrigt smink. 😊
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Gröna concealern

  Jag har torr hud så på mig var inte denna perfekt. Men den är kompakt i färgen så man behöver ytterst lite så det kanske går att blanda ut den så att den inte blir så torr.. Första försöket blev dock inte bra..
  #tävling
  Gilla

LA Girl
LA HD Pro Conceal Light Yellow Correct

16 Betyg
36:75Rek. pris 49:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
L.A. Girl HD Pro.Concealer är en lättflytande, krämig concealer som ger full täckning och inte kakar sig. Concealern sitter hela dagen och trollar bort mörka ringar under ögonen, röda partier och blemmor. Våra concealers ger full täckning med ett naturligt resultat, jämnar ut hudtonen, täcker mörka ringar under ögonen och minimerar fina linjer. Orange nyans: Neutraliserar mörka fläckar på medium till mörka hudtoner. Gul nyans: Korrigerar glåmiga nyanser som orsakas av lila eller blå undertoner och ljusar upp mörka ringar under ögonen för medium till mörka hudtoner. Grön nyans: Neutraliserar röda toner för medium till mörka hudtoner. Lila nyans: Neutraliserar oönskade gula undertoner och glåmig hy. Persikofärgad nyans: Neutraliserar mörka fläckar på ljusare hudtoner. Ljusgul nyans: Korrigerar glåmig hy som orsakas av lila eller blå undertoner och ljusar upp mörka ringar under ögonen för de allra ljusaste hudtonerna. *Applicera de olika färgerna under din vanliga concealer för en perfekt, jämn hy. Avsluta med att applicera highlighter som sista steg, efter din foundation.
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  2498-108-0014

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter