La Provençale Bio introducerar en produktserie med ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter som följer högsta standard vad gäller effektivitet och sensoriskt behag. Varumärket är utvecklat och producerat av kvinnor och män med en passion och ett engagemang för att skapa effektiv ekologisk hudvård.

UTVECKLAD MED OLIVOLJA
Kärnan i vår formula är den rika olivoljan som erbjuder massor av fördelar för din hud. Eftersom vår olja produceras på gröna oliver som är perfekt mogna och pressade precis efter skörd är den naturligt rik på polyfenoler och E-vitamin: Kraftfulla antioxidanter som bekämpar ålderstecken på huden och upprätthåller hudens lyster.

MADE IN FRANCE
Hela serien består av formulas som är utvecklade och producerade i Frankrike genom att använda ingredienser av exceptionell kvalitet med många egenskaper. Våra oliver skördas och pressas i Provence-Alpes-Côte d’Azur enligt de strängaste kriterierna för vård och bevattning av våra olivlundar och därtill även skördemetoder och de tekniker som används för att utvinna oljan. Målet: Att säkerställa spårbarheten och optimal kvalitet för våra produkter.

EKOLOGISKT CERTIFIERAD HUDVÅRD
Alla produkter som ingår i La Provençale Bio är ekologiskt certifierade av ECOCERT enligt särskilda bestämmelser. I den ekologiska odlingen av olivträden och dess frukt får man inte använda konstgödsel och syntetiskt framställda kemiska bekämpningsmedel. Olivoljan skall komma från olivlunden utan blandning eller raffinering och inga former av konserveringsmedel får tillföras.

UTVECKLING AV EKOLOGISKA JORDBRUK
La Provencale Bio har anslutit sig till crowdfunding-plattformen MiiMOSA för att främja ekologiska jordbruk i Provence. Vårt mål är att stödja ekologiska odlingsprojekt eller odlare som är på väg att lägga om till ekologiskt jordbruk.

DOFT AV 100 % NATURLIGT URSPRUNG
För att skapa dofterna till La Provençale Bio tog vi hjälp av det prestigefyllda företaget Mane. Parfymörerna skapade helt nya dofter till denna produktserie som uppfyllde kraven på ekologisk certifiering baserat på ingredienser av 100% naturligt ursprung.

Vår Historia

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter