Lagerflytt

2003 startade webblatsen Lyko.se. Då fanns det EN Lykosalong i Dala Järna. 2010 flyttade Lyko till Vansbro för att få större lagerlokal men på bara några få år var den lokalen, ja faktiskt HELA det huset, överfullt. Så när till och med innergården fick ett tak för att kunna hålla produkter, då var det dags att flytta igen! Men, det fanns inget ställe i Vansbro STORT NOG för Lyko – vad gör Lyko då? Jo! DÅ BYGGER LYKO ETT NYTT LAGER! Och NU, denna vecka, ska HEEEEELA LYKO flytta in till det nya lagret! Så COOLT!
Över 2,5 MILJONER PRODUKTER ska fraktas ca 3 kilometer till det sprillans nya, HELT automatiserade MEGASTORA lagret på 13 000 kvadratmeter! Där kommer alla produkter få var sin plats, en luftig hylla med stort benutrymme och där de kan springa fritt och hälsa på vänner! Nu kommer produkterna slippa trängas i smala korridorer och i staplar ända upp till taket. Det gäller att tänka på produkternas välmående också!
Men OBS! Denna flytten kommer dock att kanske trilskas lite med leveranstiderna. Vi hoppas du har lite överseende med detta just NU! För Lyko kommer bli så HIMLA mycket STÖRRE och BÄTTRE och SMIDIGARE så fort vi kommer på plats i det HELT ENORMA nya lagret! Lykobutiken i Vansbro kommer såklart också flytta till nya lagret och den kommer bli hela 500 kvadrat stor! Så HÅLL UT! Det blir snart BÄTTRE FÖR ALLA! WOHOO!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter